Uz kāda tiesiska pamata viņš var kādu mest ārā? Jūs vispār saprotat, kas notiktu, ja viņš to sievieti ar fizisku spēku izmestu ārā? Laikam jau nē. Dzīvojat savās ilūzijās par pastāvošo kārtību. Šofera pienākums ir vadīt transporta līdzekli, pārdot biļetes un ievērot CSN. Pasažieriem ir pienākums ievērot tiem saistošos uzvedības noteikumus, šoferis nav tas, kas to kontrolē. "Izmest" var tikai policija, nevis persona, kuras darba līgums ietver pasažieru pārvadājumu veikšanu. Vajadzēja informēt šoferi par situāciju salonā, un izsaukt policiju. Tas arī viss.
Kaa ar kadam tiesibam?! Vins ir atbildigs par transportu un par pasazieriem kurus vada. Tiesi tapat ka lidmasinas vaditajs ir atbildigs par visiem pasazieriem un stjuartes atbildigas par pasazieru drosibu un ertibu.
Tiesi tadas attieksmes del kada ta ir tev, cilveki sez un glupi lur, ne pirkstinu nepakustinot. Protams pasazieriem ir pienakums uzvesties normali, bet soferim ir tiesibas nenormalos autobusa nelaist vai izmest ara. Tapat ka vinam ir tiesibas nenemt dzerusus pasazierus. Esmu atskatijusies skatus kad iereibusi persona, vienalga sieviete vai virietis, grib kapt busaa, bet vinu nelaiz, viss, saruna beigta.
Tapat nereti ir situacijas kad kada damite nepartraukti runa pa telefonu un tik loti skali, ka visi visu dzird, soferis paludz sarunu partraukt, citu pasazieru komforta del, un cilveki, kautka to ari respekte.
Esmu ari piedzivojusi situaciju kad sedejam autobusa un vecs, vecs virietis izvilka no sporta somas dusas uzgali un saka sist pa galvu prieksa sedosam virietim. Pectam velejas sist nakamajam. Neviens nesedeja rokas klepi salikusi. Praktiski visi leca no sedvietam ara lai to opi nomierinatu, pat berni. Soferis uzreiz autobusu nostopeja, pa visiem izlika opi ara, sagaidija izsauktos mentus, atdeva viniem, nodevam lieicibu, viss.
Tadu vienaldzibu tiesam esmu manijusi tikai LV un ari vairak tikai lielajas pilsetas.