Lasot šo diskusiju, nespēju valdīt smieklus, bet vienlaikus kļūst pat nedaudz skumji, ka tā uzvedas jaunas meitenes.
Pašam ar alkoholu saistītu deku nav bijis, taču pazīstami cilvēki tikuši nogādāti policijas iecirknī, jo nakts laikā trokšņojuši, lietojuši alkoholu Vecrīgā un verbāli aizskāruši (lasi - "pasūtījuši") ieradušos RPP ekipāžu.
Trokšņainas ballītes laikā kāds no viesiem gandrīz izraisīja ugunsgrēku, nometot pie aizkariem nenodzēstu cigareti.
Palīdzēju nostāvēt uz kājām piedzērušai meitenei, taču viņa mani apvēma.
Pirmās skolas dienas ballītē kāda vidusskolniece tā piedzērās, ka uzskatīja mani par citu cilvēku. Beigās novilka bikses, notupās un urinēja manā priekšā.
Ziemassvētkos pie manis ieradās daži paziņas ar savām draudzenēm. Protams, tika lietots alkohols. Pazīnas draudzene pajautāja, kur atrodas labierīcības, un es viņai parādīju. Pēc laika viņa iemiga. Nepamanīju, kurā brīdī, bet viņa, pamodusies no miega, nolēma doties uz WC. Pēc laika viņa pienāk pie manis, parausta aiz rokas un ausī iečukst, ka viņai gadījusies "šmucīte" tualetē. Aplūkojot telpu, konstatēju, ka viņai bija bijušas menstruācijas...