Ak, dullie pusaudžu gadi :D Ir lietas, kuras labāk aizmirst un nevienam nestāstīt, šo to nestāstu pat vistuvākajiem cilvēkiem (lietas, kuras esmu darījusi vienatnē)
Bet klasiskās izdarības- histēriska smiešanās, tāda, ka jākrīt gar zemi, uzreiz pēc tam tikpat histēriska raudāšana, bļaustīšanās, ka mīlu kādu cilvēku (pats cilvēks, par laimi, klāt nebija. Par laimi, jo toč nemīlēju, vnk tā teicu), vistrakākais laikam- kaut kad attiecību pašā sākumā, drauga dzīvoklī, kamēr viņš bija uz veikalu aizskrējis, pievēmu viņam gultu un vēl segas sametu virsū, lai viņš neieraudzītu, bet viņš ieraudzīja (sarkana no kauna šito rakstot) par laimi, draugs teica, ka tas taču nekas traks nav. Vispār man bija tā, ka vienmēr, kad apreibu, gribēju, lai kāds mani tur aiz rokas un tad nu ir bijuši pārpratumi no vīriešu puses, kad sadomājas nez ko, ka es pēkšņi gribu staigāt saķērusies rociņās ar tikpat kā nepazīstamu puisi. Tāks, kas vēl..vienreiz vienam cilvēkam iekodu :D nākamajā rītā vēl pati prasīju, kas viņam plecam noticis-tāda kā rēta... :D Bet tās pārsvarā tādas dumjas lietas, nekas krimināls nav noticis.