Oi, bijis tik daudz visa kā, ka kauns atcerēties, kur nu vēl rakstīt. :D
Ja neskaita klasiku (zvanīšanu/rakstīšanu bijušajiem un lielo atklātību un vēlmi ar visiem visu pārrunāt), tad bija viens gadījums pēc kura vēl ilgi mēģināju saprast savu tā brīža loģiku.
Biju centrā tādā diezgan normālā reibumā, kad izdomāju, ka gribu mājās. Stāvēju un gaidīju transportu, lai tiktu uz Purvciemu. Sagaidu, iekāpju, klanoties cenšos izsist e-talonu, pie reizes pieklājīgi smaidot un tēlojot, ka esmu skaidrā. Braucu, braucu, te pēkšņi skatos apkārt - viss liekas miglains, nepazīstams un es nākamajā pieturā metos ārā. Teju vai izlecu no transporta, jo vārds "izlecu" šeit iederās - ar neparasti akrobātisku lēcienu kaut kā ietrāpīju atkritumu kastē, kura stāvēja pieturā. Aši pieceldamās un joprojām stulbi smaidīdama sāku zvanīties draugiem kliedzot klausulē ka esmu aizvesta ne tur kur vajag un ka transports ar ko braucu, iet uz kaut kādiem kapiem. Draugi pajautāja kāda ir apkārte, pateica, lai gaidu tur, ka drīz būšot. Tā nu apsēdos tieši uz trotuāra, no somas izvilku sidru un mierīgi sēdēju. Draugi atnāca pēc nepilnām 15 minūtēm. Kā izrādās, braucu gan pareizajā transportā, gan virzienā un ja būtu pabraukusi pāris pieturas uz priekšu, klāt arī būtu manējā. Kādā sakarā man šķita, ka esmu svešā apkārtnē un kādā sakarā man rādījās kaut kādi kapi, joprojām nav ne mazākās jausmas. :D