MAD- esmu bijusi uz otra zara ,ar anoreksiju, tgd pašai uznāk reizēm norāviens ,kad es pārstāju ēst ,bet es savācos un sāku visu no sākuma.
Armand- nope ,nav gan ,viņa pārēdas un sākas sevis ienīšana ,par to ,ka viņa ēda,vemšana var būt var nebūt.
Man jau sen pilna galva un sirds ar visādām lietām, bet izlikt nav kur, šovakar mani atstāja vienu mājās, nu i mēģinu arī kaut kur izlikties, bet nekas labāks par filmu ar vīriešu striptīzu nav sanācis.
To luk es ari nesaprotu,jo ja saubas tad ir iemesls saubities, bet but ar vienu kaju ieksa taja un tomer nebut pavisam ir diezgan stridiga situacija. Un tad jau ta ir neciena, jo pretejais cilveks tacu tere savu laiku cinoties par otru.
Uzskatu, ka attiecibu veidosanas stadija puisis var ta ka mazliet paskriet meitenei pakal vai otradi(ir tak musdienas :D ), bet tur ir smalka atskiriba starp sevis pazemosanu sis skriesanas del. Un varbut nevar tapec, ka patik uzmaniba? Vai bail no nezinama?
Hornet Tu tač zini, ka viņām nepatīk rakstīt pirmām. Tač zini, ka saņemt vienmēr patīkami. Bezpersoniska frāzīte neatņems tev daudz pašlepnuma, pat ja viņa neatbildēs nekad. Izdari bez īdēšanas un lai visiem prieks. Ja neatbild tad nezaudēsi cieņu viņas acīs. Varbūt pat ļoti pārdzīvos ka neuzrakstīji velreiz. Kādam attiecībās jābūt stiprākam.
miamo Var mazliet,bet nu tev jau arī biki jāpanāk pretī nevi jābēg prom :D
Un jā starp iekarosanu un skriesanu pakal istenībā ir ļoooti trausla robeža :)
armands Jā protams,bet gribas jau arī,lai tev pirmajam uzraksta nu,kā apliecinājumu,ka tur arī ir intrese :) Nevis atbild pieklājības pēc :)
Tev tas nesaasina visu, ta, ka klusti dusmigaka, velies izdarit kaut ko negantaku vai tiesi klusti skumjaka un velies to pavestit otram? Es vienmer par so gudri esmu filizofejusi, tapec stridu utml. gadijumos turos talak no dzerieniem. :D
Hornet, zinu tadas meitenes, kuras izbauda to skriesanu pakal un tad, kad tu to partraucvai nu atrod nakamo skrejeju jeb sak iet preti. Ir dzirdeti stasti par abiem gadijumiem, uzker to "klik"
Tev tas nesaasina visu, ta, ka klusti dusmigaka, velies izdarit kaut ko negantaku vai tiesi klusti skumjaka un velies to pavestit otram?
\ja nu vienīgi apslāpēt savas bēdas, emocijas un kaut nedaudz justies labāk..
\ mēs tāpat zinām, ka pēc tam viss būs ok, mēs esam kā radīti viens otram, bet ja kašķis, tad... ms strīdamies... :)
Ice, saprotu tevi. Un esmu pienemusi faktu, ka ik pa laikam, kaut retak vai biezak strids uzrasties var. Un pie tam, ja zini, ka bus labi, tad ta ari bus. :)