Šodien jāiet uz būtisku pasākumu,bet - ir diezgan liela ķibele. Man visu laiku nenormāli galvā vienā pusē velk/spiež nervu. Ļoti nepatīkama sajūta,jo arī pierē jūtu to velkošo sajūtu un acs miglojas nedaudz.
Domāju sāpes novērst ar pret-sāpju tableti,bet diez ko tā nepalīdz. Kas vēl būtu efektīvs? =/
Eh man biezhi vien ta ir no sprandas... pamegjini izstaipit kaklu ljoti lenam visos iespejamos veidos... sakuma no labas uz kreiso pusi, stiep cik talu vien vari.. tad uz otru pusi utt... man parasti palidz... :) tad vel ta 45grados sagriez galvu un pastiep uz leju lai juti ka stiepjaas kakla sani :)
Sajūta, ka spiež vienu galvas pusi, ir migrēnas gadījumos. Nezinu gan, kāds tam sakars ar nervu.
Man ir spēcīga migrēna un palīdz tikai ārsta izrakstītas injekcijas - no tabletēm jēgas nav nekādas. Reizēm, ja lēkme tikai sākas, varu izlīdzēties ar Nimesil.
palūdz, lai kāds Tev izmasē kaklu un plecus. Nevis paglauda, bet pastrādā ar "trigger points". Ja nav neviena, kas to var izdarīt, dari pati. Atrodi savilkuma punktus un masē tos, pēcāk uzspiežot ar pirkstiem uz punkta un turot līdz kamēr punkts "mīkstinās" jeb "kūst". Sajutīsi, kā tas ir.
:)(:, man arī reizēm līdzīgi uznāk! Gadā vairākas reizes, saka,ka migrēna jau tā esot! Vislabāk jau ir izgulēties un atpūsties, bet ja nav laika, tad es parasti iedzeru ibumetinu, bez tā netieku galā. Ja iet gulēt, tad vēl tā, neiedzert va ribumetinu. Bet ir bijis,ka pieceļos no rīta un tāpat dabūju iedzert to ibumetinu, jo sāp galva,spiež piere un acs rajonā.
Eh man biezhi vien ta ir no sprandas... pamegjini izstaipit kaklu ljoti lenam visos iespejamos veidos..
Man tā arī ir ļoti reti bijis. Parasti divas tabletes pa 400mg ibumetīna palīdz. Stapīšana gan tajā brīdī jau vairs nepalīdz, es tikai esmu ievērojusi, ka ja mazliet sāk sāpēt spranda, tad noteikti jāizstaipa, lai pēc tam nepāriet lielās galvas sāpēs.