Tātad izbraukums pie dabas.
3 dienas. Pieejams grils un ledusskapis.
Ko lai ņem līdzi no paikas?
Ko gatavot, lai nav baigi jāgatavo, bet tomēr visi paēduši - gan sievieši, gan vīrieši.
Šašliks, desas cepšanai- tas ir skaidrs, bet ko vēl?
Ko Jūs parasti ņemat līdzi un ko gatavojat uz vietas?
Mums nebūs ugunskura. Būs pieejams tikai grils. Nu kā grils -
Šitādos tak nevar tos kartupeļus cept, ne?
oke, aukstā zupa laba ideja, bet kā lai viņu tā normāli aizved pārsimt km braucienā?
Kā ir- vai uz grila var uzvārīt katlā ūdeni?:D
Vakaros labi garšo uz ugunskura gatavota zupiņa (katliņu vajag)!
Uz grila cepta gaļa,
dārzeņi (burkāni, kabači, paprika utt.), šampinjoni,
kartupeļi (sagriez gabaliņos, uzlej mazliet eļļas/sviestu, garšvielas, ietin folijā un met grila oglēs. ņamma).
Maizītes
Desiņas
bet ugunskuru jau pa fikso var uzhiniitt.. mees kad pie juuras sauljojaamies, tad izrakaam mazu bedriiti,pa malaam divus lielus akmenjus, iekshaa ogles un super ugunskurs bija :D
Nez kāpēc iedomājos satītas tortiljas, saliec visu ko gribi iekšā, satin un pēctam tik uzliec uz grila, lai sasilst...
Var arī aukstas ar krabju nūjiņām, visādiem sieriem, salātiem...
Principā neredzu problēmu uz grilla uzvārīt ūdeni, ja grills stabils un restes ok.
Mēs vienmēr līdzi ņemam makaronus un gaļas konservus. Uzvāra makaronus, pieliek sviestu un to tušonku, riktīgi labs paēdiens. Jo maizītes apnīk, un puikiem gribas kaut cik īstu ēdienu :)
Ā, ja par grilu un katlā ūdeni - domāju, ka var. Var paņemt līdzi elektrisko tējkannu, ja nav pieeja rozetei, nopērciet to štruntu, kas ļau pārvērst mašīnas "piepīpēšanas" štruntu rozetē:
Nevaru atrast labaku bildi, bet doma, ceru, skaidra
Nē. Elektrība ir, čaiņiks būs un ar to viss čiki piki. Ā, paga...tad jau uz grila ūdens nav jāvāra:D
domāju par makaroniem. Tos pa fikso var savārīt un veči paēduši.:D