Sakārojās lūpu spīdumu (lip booster), piem., ar čilli. Kurus esat mēģinājušas, kāds efekts, patika?
Starp citu ir tie palielinošie lip gloss nude toņos vai tikai sarkani, rozà? :)
Ir vispār kàda tāda lùpu krāsa vai spīdums, kas nesaiet rieviņàs, normāli garšo, nesmird pretīgi, nesausina lūpas un nepazūd pēc pirmajām 10 min.?
Es nevaru atrast normālu nude vai gaiši rozā lūpu produktu-kur tādus atrast?
Iesakiet lūdzu kaut ko-man jau no sirds apnikuši meklējumi bez rezultātiem un savas dabīgi sārtās lūpas, jo es gribu bālas.
Mexico-Love, YSL ir ļoti dažādas krāsas, ir arī spilgtas. Max Factor Color Elixir mēģināju. Sākumā patika, bet pēc laika sapratu ka tā garša man tā riebjas! No budžetam draudzīgām vislabākās ir Artdeco. Vēl patīk Rimmel Moistre Renew (tām sastāvā ir hialuronskābe, kas mitrina lūpas), bet toņu izvēle Latvijā ļoti itrobežota :( No nude toņiem ļoti maz kas ir.
Re kur vēl vienu skaistuli no Artdeco atcerējos: http://sugarmakeup.blogspot.com/2014/03/artdeco-love-is-in-air-kolekcijas.html Perfect Color Lipstick toņi daudz, kvalitāte izcila un maksā tikai 8,5 eur.
Man bija tads rozigs,ja nemaldos pirku ertis veikala. Ta prasa un noturiba bija vnk dieviga. Pirku savam kolegem, jo vinam ar loti patika. Neko daudz nepalielinaja,manuprat. Bet patikami knudeja.
Vai vsp ir iespejams kka tas lupas gaisakas padarit, man vinas ar dabiski sarkanigas.
Sugar, paldies, varbut vari ieteikt labu esam?
Sartums, okey, bet man tadas sarkanas tumsi, citu dien gaisakas. Dzeru udeni ka vajag, ar uzturu, veselibu viss okey. Pec dabas jau tadas.