Kāda būtu jūsu reakcija uz to, ka jūsu puiša draudzene uzaicina viņu uz dzimšanas dienu, bet vienu pašu, bez jums? Kā iemesls minēts tas, ka svinības būs ļoti šaurā ģimenes lokā ar pašiem tuvākajiem. Vienvārdsakot, viņas ģimene + jūsu puisis :D Puisi viņa uzskatot kā brāli...
Nu, ja nav intereses no tavas puses, tad izdari secinājumus.
Man arī ir dažādi bērnības draugi, ar kuriem mums nav nekādu romantisku attiecību, bet es perfekti apzinos, ka, ja es pateiktu, ņem mani te un tagad, diez vai saņemtu atteikumu un pat, ja saņemtu, tas, ka viņam esmu kā māsa tur noteikti nefigurētu.
Tāda draudzība starp vīrieti un sievieti nepastāv. Nekad. Tikuntā tam visam pamatā vienmēr ir bijusi seksuāla pievilcība. Un pat ja cilvēks apgalvo, ka tā vairs nav un neko nejūt... da labi. Iedzers kopā vienā bariņā un seksualitāte atkal uzjundīs.
Pat ja pastāv šāda ''māsbrāļu draudzība'', tad uzreiz, kā otram ir parādījusies otra puse, būtu tas jārespektē no a līdz z un nevajadzētu tēlot naivo smilšu kastes laiku draudzeni. Cilvēki ir pieauguši.
Un varbūt vajadzētu padomāt par jaunu draudzeņu iegūšanu.
Man nekad nav patikušas savu bērnības čomu draudzenes. Bet tikuntā vienmēr visos pasākumos laipni aicinātas ir arī viņas, jo tas vnk ir pretīgi un nesmuki, ja reiz cilvēki ir kopā viņus abus neaicināt.
Iepriekš šī dāmīte lika iekšā diskusijas par "draugu,kurš devis ceļojumā, mani nemīl, nepievērš uzmanību, blablabla". Tad (jau piektajā (!!!) šīs tēmas diskusijā uzradās pats draugs.
Tagad andzelijai atkal ir problēma ar draugu, iesaistīta puiša draudzene. Pēkšņi diskusijā uzrodas pati draudzene.
Dīvaina sakritība? Nu nedomāju gan... Viens izdomājums un troļļošana. Nesaprotu, kāpēc cilvēki ikdienā nodarbojas ar stāstu izdomāšanu.
18.06.2014 23:57+
Ak, sapratu - kur nu runāt par tavu nervu sistēmu, ja pat konstanti rakstīt pareizi nevari (ne par stilu runāju, bet vārdu grafisko atveidi un pieturzīmēm).
Šoreiz visgudrā gribi iestāstīt, ka latviskajā tulkojumā vārds Blanša ir nepareizs? Vai arī latviešu valodā jau tā garai zilbei ir vajadzīga papildus garumzīme?
Šoreiz visgudrā gribi iestāstīt, ka latviskajā tulkojumā vārds Blanša ir nepareizs? Vai arī latviešu valodā jau tā garai zilbei ir vajadzīga papildus garumzīme?
??? Ko? :D :D :D Man tak tavs niks ir pilnigi vienaldzīgs. :D
Tas bija Kubietei.
Neskaisti svesam cilvekam ta brukt virsu? Nu vienreiz pateici, ka vina ir lose, viss pietiek. Prieks kam tev katra sava komentara ir jatrallina, kada luzere un vieglas uzvedibas vina ir?