Skaidrs, ka no tās draudzenes puses tā ir provokācija Uzaicināt tikai manu puisi, gaidīt, ka sarīkošu scēnu puisim, tad puisis atnāks viens un viņa viņu pažēlos, kāda greizsirdīga tev meitene, ak tu nabadziņš... Te man patiešām jābūt gudrākai un jākļūst par draudzeni viņai. Domāju, ka mans puisis būs priecīgs par mau iniciatīvu un sāks mani vēl lielīt viņas priekšā
Es vienkāŗši pazvanīšu tulīt savam draugam.Ja viņa meitene mani te tā noliek,tad viņa redzēs velnu.Labi zini? manējais vienmēr ir manā pusē.
Manuprat, te ne tik loti, ka greizsirdiba, bet aizvainojum, ka vins iet bez tevis un vina aicinaja tikai tavu puisi. Kas bus, ja apprecesieties vai berni bus, ari tapat, jo tika saurs gimenes loks?!
Klausies,ļoti interesanta situācija.Tieši tāda pati,kā man tagad,tikai es esmu tās raganas vietā.Ja es uzzināšu,ka šito tēmu tiešām izveidoja mana drauga meitene,nekādi ziedi te nelīdzēs.īpaši gudra tu neesi. Jebkuram cilvekam ir tiesibas izteikt savu viedokli un internetā veidot tēmu lai jautātu pēc padoma. kas tu tāda esi lai kadam ko ļautu vai liegtu? Turklat te nav ne uzvardu ne vardu, labi zini ka esi ta pasaaules naba?
Kas bus, ja apprecesieties vai berni bus, ari tapat, jo tika saurs gimenes loks?!
Ja cilvēkam nav savu domu situācijas risināšanā,tad jau grūti dzīvē ies.Visu laiku forumos būs jājautā pēc palīdzības.Nu un? Tev kas par daļu? tavu dzivi ka tas mūža garumā ietekmēs?