Puiša draudzene

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Kāda būtu jūsu reakcija uz to, ka jūsu puiša draudzene uzaicina viņu uz dzimšanas dienu, bet vienu pašu, bez jums? Kā iemesls minēts tas, ka svinības būs ļoti šaurā ģimenes lokā ar pašiem tuvākajiem. Vienvārdsakot, viņas ģimene + jūsu puisis :D Puisi viņa uzskatot kā brāli...
17.06.2014 16:23 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
čupakabra,labāk savu Juri pieskati nevis jaucies,kur tev neprasa.

Eu,ja jūs te villojaties savā starpā visa foruma priekšā,tad nevajadzētu pukstēt,ja kāds neglauda pa spalvai.
Sen jau varējāt sakontaktēties un atrisināt šo lietu privāti, kā pieauguši cilvēki, ja jau esi tik pārliecināta,ka autore ir tā pati meitene, nevis te kasīties visu priekšā.
19.06.2014 14:15 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ja es buutu iepaziistinaata ar to meiteni un vinja buutu vismaz 50% nesmukaaka, tad laistu.

Ak, naivā!! Tām nesmukajām bieži vien uzrāpjas, kaut vai sporta pēc.
19.06.2014 14:17 |

Reitings 75
Reģ: 15.05.2014
Es vienkāŗsi negribu jaukt viņu attiecības.Ja viņiem ir labi,tad lai dzīvo mierīgi.Man vienkārši ir nepatīkami,ka cenšas liekuļot,pielīst,bet tad mani padarīt par slikto,jo es tāda neesmu.Par savējiem galvu noraušu.
19.06.2014 14:17 |

Reitings 75
Ja es buutu iepaziistinaata ar to meiteni un vinja buutu vismaz 50% nesmukaaka, tad laistu.

Ak, naivā!! Tām nesmukajām bieži vien uzrāpjas, kaut vai sporta pēc.

Šitais tiešām ir smieklīgi.
19.06.2014 14:18 |

Reitings 6263
Es vienkāŗsi negribu jaukt viņu attiecības.Ja viņiem ir labi,tad lai dzīvo mierīgi.Man vienkārši ir nepatīkami,ka cenšas liekuļot,pielīst,bet tad mani padarīt par slikto,jo es tāda neesmu.Par savējiem galvu noraušu.

Nu un ko, tavuprāt, tas mainīs? Ja jau viena otru pazīstat un iedomājies situāciju, tavs brālīts ar šito pašu apprecas un dzīvo laimīgi līdz kapa malai, bet tu visu laiku pa vidu jauksies un turēsi naidu šīs diskusijas pēc?:D
Tagad viena zina, otra zna, bet čalis vidū nezinās un tik nsoaktīsies,kā šīs abas katra no sava kakta ar acīm viena otrai dunčus durs. Neviens nebūs ieguvējs.
19.06.2014 14:23 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Rita - Es tiešām negribētu Tevi kā ne savu draudzeni, ne sava puiša daudzeni un vispār jebkāda veidā uzturēt kontaktu, jo Tu esi diezgan liela čūska, bet atceries, ka ir karma.

Atliek vien piekrist!

nevis jaucies,kur tev neprasa

Pff! Šis ir FORUMS! visiem/visām ir tiesības komentēt/jaukties iekšā utt. Jeb bija jāparasa tava atļauja, lai šeit iekomentētu? pfff! Atdziesti!
19.06.2014 14:23 |

Reitings 75
Es neturēšu naidu,kapēc gan man to būtu jādara?Ja viņš man pateiks,ka mīl viņu un ir laimīgs,es viān dēļ pieveršu acis uz visu!
19.06.2014 14:24 |

Reitings 6263
Es neturēšu naidu,kapēc gan man to būtu jādara?

pēc taviem komentāriem, neliekas vis,ka tu baigi laipnā būtu pret šo eitenija arī viņš viņu tomēr paņems līdzi uz ballīti vai kādā citā pasākumā satiksiet.
19.06.2014 14:26 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Pff! Šis ir FORUMS! visiem/visām ir tiesības komentēt/jaukties iekšā utt. Jeb bija jāparasa tava atļauja, lai šeit iekomentētu? pfff! Atdziesti!

padoms driizak buus tev domaats atdzist :D:D neviens un iedomajies, tai skaitaa pat es, neteicu, lai nejaucas forumaa.. tas bija attiecinaats lai nejaucaas puisha un meitenes privataajas attiecibaas!
19.06.2014 14:27 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
NIKOLA es pat nelasīju tavu komentāru, ja tu manu komentāru uztvēri personīgi, tad tā ir tava, ne mana problēma!

Un vispār nešķiet, ka šī ir reāla situācija. Vairāk tāda kacināšanas tēma.
Interesanti, ka vīrietis šeit vēl neuzradās.
19.06.2014 14:33 |

Reitings 75
čupakabra,un ko tad es,tavuprāt,darīšu? :D Matus viāni plēsīšu?
19.06.2014 14:38 |

Reitings 6263
Rita
Kā es varu zināt? Plaukstas jau priekā nesitīsi un noteikti draugam kaut ko tomēr izstāstīsi un iespējams, centīsies viņu noskaņot pret draudzeni.
19.06.2014 14:48 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Fui no tās "draudzenes" puses, BET ko par to saka Tavs pusis? Ja taisās iet un nekādus iebildumus neceļ tad sūti viņu ratā! Būtu tikai normāli, ja viņš pieklājīgi paskaidrotu savai jaunizceptajai "māsai", ka ir kopā ar Tevi un dosies tad, ja tiks aicināts kopā ar savu otro pusīti. Ja viņš tomēr ies viens, vai vismaz taosās, tad viņš sevi neiciena, jo neciena savu izvēli. Protams, jautājums, cik nopietnas un ilgstošas ir jūsu attiecības!?
19.06.2014 14:59 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Maya
Izlasīju rezumē par šo diskusiju...Jūs ko, nopietni....? Man šķiet,ka te kādam nav ko darīt un cep diskusijas! :D
19.06.2014 15:06 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Ja šī situācija ir patiesa un nav no tipa "Klusais smaids", tad gribas novērtēt. Katrā ziņā laiks velti iztērēts nebūs - manu pārliecību un uzskatus tas nemaina, pat ja situācija neīsta.
Tagad neviena no pusēm vairs nav atzīstama par nevainīgu, jo, pirmkārt, Ritai kā pirmo faktu gan nevajadzēja mest pārgulēšanas aktu (krietni bitchy gājiens, to vajadzēja puisim teikt), bet kāpēc tāds naids pret šo meiteni un pirmatnējo situāciju...? Ir pamatota apvainošanās, ka kāda taisās te intrigas taisīt izperinātas cosmo vistu kūtī, un iedomājas, ka pasaulē viss jādara pēc etiķetes, apvaino nepazīstamu cilvēku, kurš vien tikai gaida, lai ierautu gultā, plāno liekulīgus gājienus utt.

Psihiski visnestabilākās ir pārējās - kā vistas klūp virsū, sacepušās, sastresojušās utt. Kāda uzbrauc Ritai, ka viņa streso un lai vācās prom, bet vēlāk pašas attaisnojas, ka te jau komentēt var jebkurš.
Tik nepārliecinātas par sevi, savām attiecībām, ka iejūtas līdz asinīm šajā situācijā un gatavas pārplēst rīkli šai jaunkundzei. Vienīgās, kuram te jāatslābst ir pārējām komentētājām, kas nav ne andzelija, ne Rita, bet iekarsušas ne pa jokam. Nav pat teikts, ka tas pat ir nopietni.

Ar katru diskusiju brīnos arvien vairāk par lietotājām, tik nekulturālas, stresainas... drīz jau forumu varēs pārsaukt par "PSIHO"
Nedod dies, kas notiktu, ja jūs nokļūtu kādā ziepju operā, mīlas trijstūrī vai krimiķī no grāmatas.

Jāatzīst, ka tad, ja nācis gaismā fakts par nakts sakariem pagātnē, nespētu samierināties ar šādu draudzeni, ne jau tādēļ, ka neuzticētos kādai no pusēm, bet vienkārši dabīgas nepatikas rašanās pret meiteni, tā dzīvot ir sāpīgi, ka draudzene (kas drīz tāda kļūtu) ir gulējusi ar tavu puisi. Kamēr nekad nekādi sakari nebūtu bijuši un man draudzības vēsture būtu 100% zināma - draudzībai starp pretējiem dzimumiem - kādēļ gan nē.
19.06.2014 15:26 |

Reitings 75
čupakabra,kapēc tev kaut kas būtu jāzina?Skaties savas attiecības ar Jurčiku.Domā jums viss tik gludi?
19.06.2014 15:32 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Psihiski visnestabilākās ir pārējās - kā vistas klūp virsū, sacepušās, sastresojušās utt. Kāda uzbrauc Ritai, ka viņa streso un lai vācās prom, bet vēlāk pašas attaisnojas, ka te jau komentēt var jebkurš.
Tik nepārliecinātas par sevi, savām attiecībām, ka iejūtas līdz asinīm šajā situācijā un gatavas pārplēst rīkli šai jaunkundzei
.

Piekrītu par visiem miljards. Es arī domju, nu kā var tik nenormāli traki rūpet situācija, kas, pirmkārt, diezi ir īsta, otrkārt, skar pilnīgi svešus, turklāt anonīmus cilvēkus. Neviļus jādomā, ka ļoti baidās, ka tāda "draudzene" neuzrodas arī viņu attiecībās.
19.06.2014 15:34 |

Reitings 75
raccoon,lai cik pretrunīga saruna mums šeit bija iepriekš (ja es nekļūdos),tavam pēdējam teikumamm nevaru nepiekrist.
19.06.2014 15:35 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Rita, nē, es te sarunās neielaižos īpaši. Ja tā situācija ir īsta, tad vairāk sliecos piekrist Tev.
19.06.2014 15:38 |

Reitings 6263
aj, Rita. Ja tev ir kas man sakāms par manām attiecībām, tad droši raksti visu kas uz sirds. Un pēc tam uztaisi jaunu profilu un vēlreiz vari to pašu pateikt,kā tas notiek tagad.:D Cik profilus tev vajag,lai kaut ko par manām attiecībām bakstītu?
Pienāc vienreiz privāti un pasaki man ko tu zini par mani un es tev pateikšu,ko es zinu par tevi.
Kaut kādu vārdu minēšana mani galīgi nebiedē. Šajā forumā skauģes ne ar ko vēl nav izcēlušās.
Jā, es esmu resna, neglīta, mans draugs mani krāpj uz galda, zem galda ar Ilzēm un Anastasijām.
Ko tu par mani zini tādu ko es es vēl te nebūtu dzirdējusi? :D
19.06.2014 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits