Neiedziļinoties diskusijā, gribētos teikt - vai man vienīgajai šķiet, ka puisis te pa vidu ir tas gaisa jaucējs un sliktais?
Jebkurš pieaudzis, nopietns un saprātīgs vīrietis spētu atrisināt šo situāciju un nebūtu nepieciešams te veidot tādas drāmas. Vīrietim jāizvēlas, kura sieviete ir viņam svarīgāka. Ja tā ir viņa draudzene, tad viņam jāliek saprast otrai sievietei, ka laiks pakāpties malā. Ja šī daudzo gadu "māsu-brāļu" attiecības viņam būs svarīgākas, tad viņam jāinformē par to draudzeni, lai viņa var izlemt, vai ar tādu vīrieti spēs būt kopā, dibināt ģimeni utt.
Man pilnīgi noteikti nebūtu pieņemami, ja mans vīrs dotos pie senas mīļākās, svinēt svētkus viņas ģimenes lokā, tāpat arī mans vīrs nekad nepieļautu, lai dodos viena pati kaut ko svinēt pie bijušā drauga ģimenes.
Tādas "brālīšu" un "māsiņu" attiecības ir izplatītas pusaudžu vidū. Savulaik viena mana draudzene manam tagadēja vīram bija uzmetusies par baigo "māsiņu", jo abi taču daudzus gadus vienā skolā gāja utt. Viņa vienkārši ļoti alka uzmanības un bija ļoti vīlusies, ka ne es, ne mans tagadējais vīrs viņai nepievērsīs tādu uzmanību kā agrāk. Bet puisis ātri vien lika viņai saprast, ka nav viņš nekāds brālītis viņai un viņa viņam nav nekāda māsiņa. Toreiz mums visiem bija padsmit gadi, tāpēc tas viss šķiet piedodams.
Ja stāstā iesaistītajām pusēm ir 20++ gadi, tad gan Ritas, gan vēl jo vairāk - puiša uzvedība šajā situācijā šķiet pilnīgi nepieņemama.