Tā nu sanācis, ka mans mobilais telefons negaidīti nobruka un nu steidzami meklēju ko jaunu. Pašreiz piedāvājums tik plašs, ka pilnīgi apjukt var. Tāpēc vēlētos Jūsu atsauksmes par to kādu mobilo telefonu lietojat, kādi ir tā plusi un mīnusi
mani apmierina galaxy S3. ja lieto intensīvi, baterija tur 2 dienas. ja salādē par daudz aplikāciju, met ārā, bet neatstāj paliekošas sekas. tiesa, iekšējā atmiņa ir samērā maza, bet balstos uz sd karti, tāpēc pietiek.
Nesarpotu to cepšanos par telefoniem. No sākuma varētu palūkot kadu operētajsistēmu gribās- android, windows, iOS,...
Applam viss aļā skaisti un stilīgi bet androids kas samsungam, kas manam presigio ir neglīts bet strādā. Apple verdzīgo cenu politiku es neizturētu.
Nuuu, man ir šitāds, ļoti apmierina, jo lai cik dažreiz viņš neiztīrīts būtu, viņš nelogo, ļoti ērts, ideālais lielums. Negribētu ne lielāku, ne mazāku. Mans ideālais telefons. Un plus ir tas, ka jau "novecojis" modelis salīdzinot ar s3 un s4, tāpēc ir lētāks palicis, bet es neskrienu pakaļ modei.
Jums meitenes nav problēmas ar Spacer skaņu, vai displeja skārienjūtīgo daļu? Man veikalā neeeenormāli daudz uz remontiem tagad nāk. Pilnīgi bail kādam vēl pārdot!
Par Just5 esmu dzirdējusi divas, kopumā pozitīvas atsauksmes, tāpēc droši vien, ka iesaku. Turklāt cena arī visnotaļ patīkama :)
Pati no Samsung Galaxy pārgāju uz Iphone (4s) un ne mirkli nenožēloju. IR vērts ieguldīt Iphone un noteikti ne tāpēc, ka "brendīga prece". Iphone ir ne vien parocīgs, bet ne mirkli nelago un kamera IDEĀLA.
manhattanite, manuprāt, tas par LG ir mīts. Man arī kādreiz likās, ka briesmīgi telefoni. Nenoliegšu, ka kādreiz tā arī bija. Taču tagad liekas pat ļoti labi. Vismaz manējais.
Jums meitenes nav problēmas ar Spacer skaņu, vai displeja skārienjūtīgo daļu? Man veikalā neeeenormāli daudz uz remontiem tagad nāk. Pilnīgi bail kādam vēl pārdot!
kiskismjau, esmuLG telefonus "pārbaudījusi" pati uz savas ādas, tādēļ arī varu apgalvot, ka nav vis mīts :D
Trijām paziņām ir attiecīgās markas telefoni un tiešām visām tie aparāti to vien dara kā dzīvojās pa remontiem.
Laikam varu sevi skaitīt pie apple upuriem kā te saka, kaut gan es tā neuzskatu, ka būtu upuris, es uzskatu, ka esmu ieguvēja, tāpēc vienīgais, ko es ieteiktu ir iphone.
Skaties pēc iespējām un finansēm, kuru vari pavilkt, bet es noteikti esmu par to :)