Sorry,meitenes, man nav garumzimju...
Lieta ar mani pavisam cabiga. Sezu divana un raudu, man ir panika, paranoja un....negribas nearvienu runat. Cies meitina, jo esmu viegli aizkaitinama, velos gulet un pinksket... Virs talu prom un nav kas palidz tikt gala.... Man patiesam loooti struntigi....stasts ir vienkarss....ludzu,nesmejaties tikai! Jo es saprotu,ka normali domajosiem tas bus smiekligi un slimigi....jaa...bet man ta ir problema!
2,5 gadus atpakal piedzivoju abortu. Centos to visu aizmirst,izmest no galvas... Kadu laiku tas ari izdevas. Bet pedeja laika ar mani ir cabigi....esmu sadomajusies un sapinikojusies,ka esmu stavokli no.....pirts! Pie tam lietoju Ok. Pirti biju pec pateva un atkal sakas panika - ja nu plieku ne no vira un atkal man japiedzivo bus tas briesmas,kas 2,5 gadus atpakal? Visu pasliktinaja fakts, ka atskreja draudzene un saka stastit cik stulba ir vinas viena pazina,kas doma, ka ir stavokli no pirts un bijusi pat ginekaloga jau ar so versiju. Man palika vel struntigak. Rit eju uz ikgadejo parbaudi pie ginekaloga. Man kauns runat par so problemu.....man ir kauns.......... Ar pratu saprotu - ko tu te doma mulke? Es nenovelu nevienam to.....mana ikdiena ir ka elle......