"Mīļā, tas nav normāli!"

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Meitenes, gribētu dzirdēt Jūsu viedokli. Tātad lieta ir tāda, ka es jau 2 gadus nevaru atrast kopīgu valodu ar puiša draugiem. Dzīvoju jau kādu laiciņu Rīgā, bet mani draugi ir palikuši pilsētā, kur agrāk dzīvoju. Ja kaut kur braucam, tad braucam kopā ar puiša draugiem, bet puisis ir ievērojis, ka es vienmēr meklēju kaut kādu attaisnojumus nebraukt (jāmācās, piem.) vai vispār aizbraucu pie saviem draugiem. Tāpēc man ir izteikts neapmierinājums, ka pārāk bieži atpūšos bez viņa un tas nav normāli. Attaisnojumam pateicu, ka šobrīd pārāk maz laika (darbs, mācības), lai paspētu atpūsties gan ar saviem, gan ar viņa draugiem. Vēlāk būs savādāk. Bet es zinu, ka nebūs. Jo man nav interesanti! Viņa draugiem ir tikai 25-30 gadi, bet viņi dzīvo tā, it kā viņiem būtu 50! Visa tā mūžīgā plānošana - visa diena izplānota pa stundām, naudas tēriņi izskaitīti līdz centam, visam vienmēr jābūt ideālam u.t.t. Viņu klātbūtnē jūtos ļoti saspringti. Cenšos kaut kā iedraudzēties, būt līdzīga, bet nesanāk. Nezinu, ko darīt šādā situācijā, jo gribu, lai puisis nedusmojas, un pati arī gribu justies labi.
Vai Jūs bieži pavadat laiku ar puiša draugiem un viņu meitenēm? Vai tiešām tas nav normāli, ka es dažreiz viena pati braucu uz saviem laukiem, lai pavadītu laiku kopā ar saviem draugiem?
16.06.2014 12:13 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
ahhh... man tiešām ļoooooti nepatīk mana puiša draugi. es izvairos no viņiem, puisis zin kāpēc nepatīk, neko arī nepārmet un neliek man tikties ar viņiem..
vienīgi jūtos mazliet vainīga (protams, arī priecīga :D ), ka šī iemesla dēļ, viņš arī mazāk tiekas ar viņiem...
16.06.2014 16:05 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Man bija tāda pati situācija.
Ar bijušo bijām kopā gandrīz divus gadus. Viss laiks tika pavadīts tikai ar viņa draugiem, viņi mani necentās pieņemt bariņā, lai kā es pati to censtos. Visi apsprieda tēmas, kuras man nebija tuvas vai par kurām neko nezināju, apsprieda visādus kopīgos piedzīvojumus, kuros es nepiedalījos. Visu laiku jutos lieka un nebija interesanti. Bijušais teica, ka pati necenšos ar viņiem iedraudzēties, jo klusējot un tā tālāk, lai gan tā nebija. Jā, es esmu klusa, bet nu ne tik, lai nespētu iedraudzēties ar svešiniekiem. Rezultātā es arī meklēju attaisnojumus, lai ar viņiem nav jātiekas. Sākās strīdi dēļ viņa draugiem, viņa draugi par mani sāka izteikt dīvainas piezīmes ..
Var teikt, ka šis ir viens no būtiskākajiem iemesliem, kādēļ mēs izšķīrāmies. Bijušais vēlējās, lai esmu aktīvāka un iesaistos viņu bariņā, lai kopā tusējam un tā, bet nu .. Ir stulbi, ja jābūt kompānijā, kura tevi nepieņem un izliekas, ka tu tur nemaz neatrodies!
Ko es varu ieteikt tev .. Varbūt pasaki draugam kā jūties, jo nerunājot nekas nemainīsies.
16.06.2014 16:05 |

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Unknowme, sabiedēji mani, negribu tāda iemesla dēļ šķirties. Pat pārgribējās viņam ko teikt:D
Bija vēl viens draugs, kurš man nepatika, bet puisis vēlāk saprata, ka viņam ar to draugu arī nav pa ceļam un tagad viņi ļoti maz kontaktējas. Es negribu viņam likt atteikties no tā drauga, bet es arī neuzskatu, ka man būtu baigi ar viņu jāčomojas. Neuzskatu viņu par galīgu lohu, bet jūtu, ka nav nekā kopīga. Savādāka domāšana u.t.t. Ak jel, kā lai ar viņu vēl iztur braucienu uz citu valsti? Izskatās, ka būs jādraudzējas, nav variantu..
16.06.2014 16:27 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Neuzskatu, ka jāčomojas, ja enerģijas neštimmē! Cilvēkam kompānijā ir jājūtas labi! Lai nav jāpiedomā pie katra vārda u.tt.
16.06.2014 19:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits