"Mīļā, tas nav normāli!"

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Meitenes, gribētu dzirdēt Jūsu viedokli. Tātad lieta ir tāda, ka es jau 2 gadus nevaru atrast kopīgu valodu ar puiša draugiem. Dzīvoju jau kādu laiciņu Rīgā, bet mani draugi ir palikuši pilsētā, kur agrāk dzīvoju. Ja kaut kur braucam, tad braucam kopā ar puiša draugiem, bet puisis ir ievērojis, ka es vienmēr meklēju kaut kādu attaisnojumus nebraukt (jāmācās, piem.) vai vispār aizbraucu pie saviem draugiem. Tāpēc man ir izteikts neapmierinājums, ka pārāk bieži atpūšos bez viņa un tas nav normāli. Attaisnojumam pateicu, ka šobrīd pārāk maz laika (darbs, mācības), lai paspētu atpūsties gan ar saviem, gan ar viņa draugiem. Vēlāk būs savādāk. Bet es zinu, ka nebūs. Jo man nav interesanti! Viņa draugiem ir tikai 25-30 gadi, bet viņi dzīvo tā, it kā viņiem būtu 50! Visa tā mūžīgā plānošana - visa diena izplānota pa stundām, naudas tēriņi izskaitīti līdz centam, visam vienmēr jābūt ideālam u.t.t. Viņu klātbūtnē jūtos ļoti saspringti. Cenšos kaut kā iedraudzēties, būt līdzīga, bet nesanāk. Nezinu, ko darīt šādā situācijā, jo gribu, lai puisis nedusmojas, un pati arī gribu justies labi.
Vai Jūs bieži pavadat laiku ar puiša draugiem un viņu meitenēm? Vai tiešām tas nav normāli, ka es dažreiz viena pati braucu uz saviem laukiem, lai pavadītu laiku kopā ar saviem draugiem?
16.06.2014 12:13 |

Reitings 223
Sugar, es jau arī teicu, ka negribu ar viņiem pavadīt laiku, vienkārši puisis it kā uzspiež to, pat tad, kad redz, ka man tiešām nav laika.
Apmēram sapratu ko darīt, skatīšos vai sanāks.
16.06.2014 13:33 |

Reitings 223
Armand, ne jau ar visiem draugiem! Ir vienkārši sagadījies, ka tieši ar to, kurš man nesimpatizē, puisis visbiežāk tiekas, jo pārējie viņa draugi nav tik aktīvi un bieži tāpēc netiekamies ar pārējiem (kaut gan es neiebilstu).
Tas puisis ar meiteni vienmēr mums piedāvā kaut kur doties - pastaigāties, jāt ar zirgiem, braukt ar kartingiem u.t.t. Es vienmēr ar sakostiem zobiem un smaidu uz lūpam piekrītu, bet dziļi sirdī es saprotu, cik ļoti es negribu!
16.06.2014 13:38 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es ar vīrieša draugiem saprotos, neteikšu, ka viņi visi man bez izņēmuma ļoti patīk, bet saprotamies, man ar viņa draugiem ir tādas čomiskas attiecības, varam pajokot, parunāt, cits citu pavilkt uz zoba, ar viņiem kopā man nav nekāda diskomforta.

Ar viņa draugu meitenēm ir citādāk-es zinu, ka viņām īpaši nepatīku. Pat nezinu, kāpēc. Īpaši arī neinteresē. Ar viņa draugiem īpaši bieži netiekos, ar viņiem vairāk tiekas viņš. Es tiekos ar saviem draugiem, ir reizes, kad vīrietis nāk man līdzi, bet pārsvarā es viena pati, viņam nav daudz kopīga ar maniem draugiem, bet nav tā, ka viņš viņus neieredz, vienkārši dažādi cilvēki.

Man liekas, ka tas nav obligāti-draudzēties ar otrās puses draugiem. Nu naidoties jau arī nevajag, bet loģiski, ka tam otram cilvēkam tie cilvēki patīk vairāk kā Tev.

Ar draugiem ne saviem, ne vīrieša man nekādu problēmu nav. Vot, kas man sagādā problēmas, ir viņa brālēns. Ar viņu man reizēm ir jāpavada kādi svētki kopā vai viņš pie mums ciemojas..man dažreiz liekas, ka es sev labāk roku nograuztu, nekā pavadītu vēl kādu stundu viņa sabiedrībā.
16.06.2014 13:39 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Ferrara, nu varbūt tad problēma tajā, ka tavs puisis nav tik stulbs kā tu domā, un saprot, ka tu vienkārši izvairies, nevis ka tev nav laika. Cik noprotu kopā nedzīvojat. Es teiktu, ka jāpardomā cik nopietnas attiecības jums ir. Ja sāksiet dzīvot kopā izvairīties būs daudz grūtāk.
16.06.2014 13:46 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja Tu nepiekrīti pavadīt laiku ar viņa draugu kompānijā ,tad viņš brauc viens bez Tevis?
16.06.2014 13:47 |

Reitings 223
Sugar, nē, man šobrīd tiešām nav laika, jo daudz laika aizņem universitāte un darbs. Dažreiz pat brīvdienās jāstrādā. Un tas man it kā ir kā attaisnojums, kuru es varu izmantot. Bet pēc nedēļas man beigsies universitāte un nāksies vien pavadīt laiks ar viņa draugiem, jo attaisnojuma vairs nebūs. Bet es negribu meklēt attaisnojumus, es gribu atrast kompromisu.
Attiecības mums ir ļoti nopietnas, dzīvojam kopā jau gandrīz 2 gadus.
16.06.2014 13:52 |

Reitings 223
Sniegpulksteniite, viņš ir braucis bez manis, bet viņš grib ar mani. Man vispār nekas nebūtu pretī, ja katrs tiktos atsevišķi ar saviem draugiem, bet laiku pavadītu kopā lielākās kompānijās, kad ir arī pārējie draugi.
16.06.2014 13:55 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Tu tagad aizbildinies ar savu universitāti, darbu utt., jo sākumā pati pateici:
Attaisnojumam pateicu, ka šobrīd pārāk maz laika (darbs, mācības), lai paspētu atpūsties gan ar saviem, gan ar viņa draugiem.

sanāk, ka ar saviem draugiem ir svarīgi pavadīt laiku, bet ar viņa nē.
16.06.2014 14:00 |

Reitings 223
Meitenes! Es neko neaizbildinos! Es nenoliedzu, ka man negribas pavadīt laiku ar viņa draugiem.

Un tas man it kā ir kā attaisnojums, kuru es varu izmantot. Bet pēc nedēļas man beigsies universitāte un nāksies vien pavadīt laiks ar viņa draugiem, jo attaisnojuma vairs nebūs. Bet es negribu meklēt attaisnojumus, es gribu atrast kompromisu.

Nesaprotami uzrakstīju?
16.06.2014 14:09 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Man arī kkā neiet ar puiša draugiem. Viss itkā labi, bet nespēju atrast kopīgas sarunu tēmas, tāpēc pavadīt laiku ar viņiem īsti negribās. Tuvojas Jāņi un jāpavada tie būs visticamāk drauga draugu kompānija.. un tas mani apbēdina. Nezinu ko es tur darīšu, ar ko un par ko runāšu.. negribu tupi nosēdēt un smuki smaidīt..
Nekādu pretenziju ne viņiem, ne man nav, vienkārši kkas nesaskan.
16.06.2014 14:10 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Poh! Čalis uzmetīs lūpu, atradīsi citi. Ja neuzmetīs, tad varēsi borēt savus svētās govs principus tālāk un viss būs labi.
16.06.2014 14:12 |

Reitings 223
Jā, es nenoliedzu, ka neesmu nekāda labā meitenīte un ar viņa draugiem es tiekos tikai viņa dēļ, jo viņam tas ir svarīgi. Gribēju uzzināt, cik normāli tas ir, ka neizveidojas labas attiecības ar drauga draugiem?
16.06.2014 14:12 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Man parasti ar drauga draugiem ir labas attiecības.. Ja viņi nevarēja sazvanīt viņu, zvanīja man. Pat tagad pēc šķiršanās, lai gan ar bijušo esmu aprāvusi kontaktu, viņa draugi ir palikuši par maniem draugiem. Regulāri tiekamies, kaut ko daram. Šobrīd viņa draugi ir labāki draugi man nekā viņam :)
16.06.2014 14:13 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Pareizāk sakot - nesaskanība ir ar meitenē (draugu meitenēm/sievām), ar puišiem gan ir vieglāk. Viņi ir jautrīši, ir par ko parunāt, pasmieties. Bet meitenes.. ļoti gribētos iedraudzēties ar viņām, bet, laikam vecuma starpība un dzīves dažādība dara savu.
16.06.2014 14:15 |

Reitings 223
Armand, šāda sīkuma dēļ neviens no mums abiem neies meklēt citu. Un neko borēt netaisos, gribu šo problēmu atrisināt normālā ceļā, lai gan viņam, gan man būtu labi! Es redzu, ka viņš arī ir sapratis, ka kad viņam, piemēram, ir autosacīkstes, ir daudz svarīgāk, ka esmu viņam blakus un atbalstu, nevis ar viņa draugiem apspriežu kāds kuram ir motors. Ar meitenēm vairāk vai mazāk sanāk iedraudzēties, bet man nepatīk, ka viņas ir tik ļoti "piesietas" pie tiem puišiem. Ne soli neatiet, lai kaut kur nepazūd. Varbūt man ir arī kaut kāda "trauma" no iepriekšējām attiecībām, kur es biju diezgan labās attiecībās ar puiša draugiem, bet sākās pastāvīga uzmākšanās un puisis sabojāja attiecības ar saviem draugiem. Varbūt es no tā baidos, tāpēc zemapziņā man it kā rodas tāda nepatika.
16.06.2014 14:34 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Dzive mani izmacijusi atrast labu kontaktu ar jebkuru sabiedribu. Ja ir vajadziba, atradisu kopigu valodu gan ar notetovetiem militaristiem, gan damam gados. Un runa nav par to, ka man baigi patiktu but sabiedriba, bet gan par to, ka but pieklajigai un cienit citus. Vienmer nevar darit tikai to kas patik.
16.06.2014 14:37 |

Reitings 223
Selīna, ar meitenēm ir tā. Varbūt greizsirdīgas. Bet man, redz, ar puišiem kaut kas nesanāk. Ar meitenēm man sanāk daudz vieglāk izveidot kontaktu, vienmēr atrodu par ko parunāt, pat ja nav par ko.
16.06.2014 14:38 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man ar bijušā drauga draugiem galīgi negāja kopā. No tā bara tikai viens bija runājams, tiešām sakarīgs puisis. Pirmkārt, viņi visi bija vairāk kā 5 gadus vecāki par mani, bet tie joki bija tik absolūti tizli, man nepieņemami, ka bieži tiešām gribējās kraut ar ķieģeli pa seju. Vārds "pieciest" ir precīzs tām situācijām, jo nekad mūžā ar tādiem nerunātu, ja tā būtu bijusi mana izvēle. Tāpēc es labi saprotu tēmas autori un viņas nevēlēšanos pavadīt ar viņiem kopā laiku. Es laikam esmu par to, ka cilvēkam ir tiesības izvēlēties publiku, ar ko viņš grib pavadīt laiku kopā, bez visādām pieciešanas izjūtām. Šobrīd es nekaunos izvairīties no cilvēkiem, kas man nav patīkami, bet vismaz priecājos par faktu, ka tagadējā drauga draugi ir samērā sakarīgi cilvēki, ar kuriem var uzturēt normālu dialogu.
16.06.2014 14:47 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
man tiešām patīk drauga draugi, viņam tās kompānijas tur diezgan lielas, tākā izvēle ir :D
itkā ar visiem saprotos labi, daži ir arī kļuvuši man par ļoti labiem draugiem, ir jau arī daži kas man ne visai, bet problēmu nav. ar puišiem man iet foršāk, meitenes arī sakarīgas, bet ar viņām es tā mazāk. bet nu arī, var sakarīgi parunāt un viss normāli, nav tādas kas ar iedomīgu aci uz tevi skatīsies un neielaidīs savā kompānījā jauniņo.

man liekas draugu izvēle arī kautko liecina par cilvēku, var saprast ka tev var neveidoties tur nekāds dižais kontakts ar tiem draugiem, vai nav nekā daudz kopīga un viņi tev paliek tikai paziņu līmenī, bet ja ir tādi lohi, ka pat negribas tikties un mūžīgi jāmeklē attaisnojumi, tad tas man liktu padomāt laikam....
16.06.2014 15:10 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
njā, priecājos, ka vīra draugi man šķiet foršākie cilvēki, kādus pazīstu.
ja tā nebūtu.. pfff, nemaz negribu domāt.

jā, viņa draugi dažkārt uzvedas tā, ka man acis ieplešas un galvā doma ''kā viņi tā var sievietes klātbūtnē?'' (dažas tādus eksemplārus jau minēja komentāros), taču es viņus pieņemu tādus, kā viņi ir, un nevaru sagaidīt, kad mēs atkal tiksimies.
16.06.2014 15:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits