Agrāk dzīvoju Zeļļu ielas kojās.
Istabas kā istabas, mana istaba bija pabriesmīga (drausmīgi skapji, stangas pie loga, lai uzkārtu aizkarus, nebija, grīdā caurumi :D), bet, piem., citi tika gandrīz vai tikko remontētās istabiņās (pamatā istabas stāvoklis ir atkarīgs tikai un vienīgi no tā, vai iepriekšējie iemītnieki ir remontējuši vai nav (ja pats remontē, tad par vienu mēnesi atlaiž īres maksu, bet to ir vērts darīt tikai pašā sākumā un zinot, ka tiešām nekur pa studiju laiku neaiziesi projām)). Ja ir iespēja, ieteiktu kojās ierasties ātrāk, kamēr vēl neesi piekoriģēta konkrētai istabai, pastaigāt apkārt pa brīvajām un izvēlēties to, kas ir kaut cik labā stāvoklī. Svarīgi - ņem tādu istabu, kurā ir jaunās gultas (tādas kā divstāvīgās), jo vecajām ir izļurkāti matrači un atsperes, līdz ar to uz tām labi var gulēt tikai tad, ja pati nopērc kaut kādu normālu matraci (jaunu gultu sliktas vietā diez vai dabūsi - es gāju katru nedēļu prasīt, vai varēs samainīt, beigās pēc 2 mēnešiem pateica, ka vakardien bija viena jauna gulta, bet to jau kaut kādam čalim atdeva).
Dušas gan bija ok, virtuve/izlietņu telpa/tualetes kā kurā stāvā.
Vienu varu teikt droši - tādas cūkas (gan vīriešu, gan sieviešu dzimtes) nekur iepriekš sastapusi nebiju, jo man kaut kā nešķita normāli, ka kāds nokārtojas pa lielam dušu telpā, apkakā podus un aiz sevis naturāli nesavāc.