Kura grib tā pērk šeit un jau pēc 2 dienām saņem savu sūtījumu. Kura negrib burās pa visiem preču portāliem, sūta tur un gaida vismaz 30 dienas piegādi. Pasūtīs vairāk būs jāmaksā ne tikai piegādes maksa, bet arī muitas nodoklis un diezko lētāk nesanāks kā es piedāvāju. Katrs dara kā grib un uzskata kā sev vislabāko variantu. Nevienam nespiežu neko pirkt, tikai piedāvāju. :) Tapēc nesaprotu, kur dažām panika vai pārdzīvojumi par to no kurienes preces nākušas un par kādu cenu pārdodu. :)
Sinepe saburzītas jo izņemtas no paciņas un nofotografētas. Nav stāvējušas skapī smuki uz pakaramā. Sūtot jau viss tiek saburzīts vairāk vai mazāk.
Pasūtīs vairāk būs jāmaksā ne tikai piegādes maksa, bet arī muitas nodoklis un diezko lētāk nesanāks kā es piedāvāju
Ne shippings nav jāmaksā, ne muitas nodoklis, jo preces ir lētas !
Vienīgais, kam piekrītu ir tas, ka atkrīt gaidīšana, bet pārējais ir Tevis izdomāti murgi ;)!
Man ir vairākas šīs lietiņas, tāpēc zinu, cik patiesībā maksā. Un ne šipings, ne muita par tik lētām precēm jāmaksā nav, tā kā nekādi lieki izdevumi nesanāk. Vienīgais, kas labi, ka preces var dabūt uzreiz.