Sveikas!
Vai jūsu otrā pusīte - draugs, vīrs vai nu vienalga ir informēts par to, cik liela ir jūsu alga? nu diezgan konkrēti, cik pelnat, nevis kaut ko aptuveni. Ja nav, tad kādēļ to neatklājat viņam?
Zinu,cik vīrs pelna. Esmu teikusi arī savu aptuveno skaitli, bet viņam tas nav būtiski,jo uzskata,ka tā ir tikai un vienīgi mana nauda (maniem tēriņiem), bet viņa - ģimenes ieguldīšanā (lai gan arī pati vairumam dodu naudu,kas viņam ne īpaši patīk).
jā, ir informēts. gan es, gan viņš esam informēti par viens otra ikmēneša ienākumiem - budžetu plānojam kopā. man tas laikam ir ieaudzināts ģimenē, ka tādas lietas netiek slēptas no tuviem cilvēkiem.
Vienmēr algas dienā apsēžamies pie viņa internetbankas un veicam maksājumus. Man visa grāmatvedība rokās, es saku kas un cik jāmaksā un atzīmēju kas samaksāts. Tāpēc zinu precīzi. Viņš par manējo algu nekad nav jautājis, bet es vienmēr pati izstāstu, jo liels procents atkarīgs no komisijas, tāpēc palielos par labāku mēnesi vai pasūdzos par sliktāku :-D
Manējais nezina konkrēti cik pelnu un es nezinu cik viņš pelna. Algas lapiņas viens otram nerādam. Kāpēc? Nezinu pat, nav nekad izrādījuši mēs interesi par to cik pelnam. Varbūt tāpēc ka nedzīvojam vēl kopā.
Jap, zinam cik pelna otrs. Kas tur būtu ko neteikt? Neuzskatu, ka baigi slepenā informācija būtu cik apdrukātus papīrīšus saņem. Runa taču ir par tuvu cilvēku. Ar parastiem druagiem gan neapspriežu šo tematu.
Es zinu precīzi, jo ari vina ibankā eju un skaistu sev ja man vajag. Vins aptuveni, citreiz precizi. Vinam nav būtiski cik es pelnu, vinu tas vispar nauztrauc.