Esmu tieši tāda pati. Un goda vārds, tādu es sevi nevaru ciest. Apzinos esmu izlutināta un izlutināja mans bijušais, ar kuru bijām kopā 5 gadus. Mani gluži vienkārši uz rokām nēsāja. Tajā laikā to neaptvēru, jo nelikās, ka viņam tas sagādātu grūtības vai neērtības. Gluži vienkārši man pat prātā neienāca, ka es būtu izlutināta vai kā savādāk.'
Kad iepazinos ar savu topošo vīru, sākām vairāk pavadīt laiku kopā, nodomāju - kāds viņš ir egoists. Par mani nemaz neiedomājās. Vispār neredzēju mums kopēju nākotni, jo man likās nepieņemami, piemēram, ja no rīta neuztaisa kafiju, jo gluži vienkārši biju pieradusi, ka VIŅAM ir jāuztaisa rīta kafija, kamēr es esmu dušā. Ja tā nenotika, biju īgna, uzpūtusies, bet pateikt viņam nevarēju...
Protams, šis cilvēks man ļoti patika un sāku strādāt ar sevi. Bet emocijas krājās, līdz vienu vakaru izvirda un pateicu visu ko domāju. Viņš bija šokā. Pārmeta man kādēļ to neteicu ātrāk bla bla...
Vispār, šobrīd nekas daudz nav mainījies. Cenšos savaldīties, pielāgoties, bet viņš laikam vairāk pielāgojas man. Ai, nezinu vispār grūti. Viens perdelis izlaidis mani un tgd visiem jācieš princeses kaprīžu dēļ. :D Vairāk palīdz izrunāšanās, ja jūtu, ka pārvēršos par briesmoni, laikus brīdinu :D Tad viņš jau ir iemācījies, kā tad ar mani runāt utt..