Neīsts profils iepazīšanās portālā.

Reitings 24
Reģ: 13.06.2014
Labrīt!
Pieņemot, ka labākā vieta, kur prasīt sieviešu / meiteņu viedokli ir šeit, esmu nonācis šeit.

Tātad pirms 2 nedēļām aiz garlaicības piereģistrējos kādā no iepazīšanās portāliem, vienkārši, lai paākstītos un pakavētu laiku. Bez jebkāda plāna iepazīties vai ko tamlīdzīgi. Un piereģistrēju es tā saukto viltus kontu - ne vārds, ne bildes ir manas.

Labi, parasti tā bija vienkārši muļķīga sarakste, kas ne mani, ne kādu citu praktiski nedarīja ne siltu, ne aukstu. Bet pirms nedēļas es sāku sarakstīties ar kādu tiešām ļoti interesantu meiteni, kas man tiešām ļoti iepatikās. Nu tiešām, es to nebiju gaidījis. Šeit gan jāpiebilst, ka sarakstē es nevienu netēloju, es rakstīju visu ko domāju pats un stāstīju patiesību par sevi, taču bilde un vārds joprojām nebija īsti. Un šobrīd man pašam ir baigie sirdsapziņas pārmetumi par to, jo meitene man tiešām patīk, bet ir skaidrs, ka es taču nevaru turpināt izlikties par citu cilvēku.

Vai ir vērts izstāstīt patiesību un cerēt, ka meitene kaut daļēji to varētu saprast un piedot? Vai pareizāk būtu aizmirst par viņu un vienkārši pazust?
13.06.2014 09:52 |

Reitings 8
Reģ: 05.09.2014
Nu fake vina nav gan, cilveks ar tadu un uzvardu tiesam eksiste un neviens cilveks pie pilna prata nekad nepieliktu tadas pules, lai... (nu tiesam kada gan no ta butu jega?)
MTV kanaalaa ir lielisks raidijums, Catfish. Daudz un dazadi, un loti raibi stasti par interneta iepazisanos. Un tici man, ir cilveki kuri teelo citu personu menesiem, pat gadiem.
06.09.2014 02:49 |

Reitings 38
Reģ: 30.08.2014
Izstaasti kaa ir ! ;) ja gribi ar vinu satikties. .. tad nav ko aakstiities. Pat ja sitas variants neizdosies par kaadiem 90%, tomeer taisniiba ir zelta veerta, un guusi mazu maaciibu. nebur tik baigo draamu..
06.09.2014 03:00 |

Reitings 24
Reģ: 13.06.2014
Es neuzskatu, ka būtu ko darījis nepareizi. Tāpat es neuzskatu, ka būtu iemīlējis kādā fantāzijā, kamēr viss bija labi, viņa tomēr bija īsta. Pats stulbākais ir apzināties, ka fantāziju vai nefantāziju tēls, bet tā pret nevienu citu es nekad neesmu juties. Parasti mani mājo izteikta vienaldzība pret cilvēkiem. Bet tā kā es šobrīd runāju par cilvēku, ko pat neesmu saticis, domāju tālāk izpausties par to, cik man tas viss bija svarīgi, būtu muļķīgi.

Katrā gadījumā likšu šobrīd viņu mierā. Man drīzāk vajadzētu koncentrēties uz to kā savest kārtībā paša galvu un atgūt loģisko domāšanu, nekā uz viņu, kaut kādu viņas draugu un, cik daudz no tā ir patiesība. Tāpat pēc 2.5 nedēļām braukšu mājās, tad jau redzēs, ko es būšu izdomājis līdz tam. :D
07.09.2014 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits