Neīsts profils iepazīšanās portālā.

Reitings 24
Reģ: 13.06.2014
Labrīt!
Pieņemot, ka labākā vieta, kur prasīt sieviešu / meiteņu viedokli ir šeit, esmu nonācis šeit.

Tātad pirms 2 nedēļām aiz garlaicības piereģistrējos kādā no iepazīšanās portāliem, vienkārši, lai paākstītos un pakavētu laiku. Bez jebkāda plāna iepazīties vai ko tamlīdzīgi. Un piereģistrēju es tā saukto viltus kontu - ne vārds, ne bildes ir manas.

Labi, parasti tā bija vienkārši muļķīga sarakste, kas ne mani, ne kādu citu praktiski nedarīja ne siltu, ne aukstu. Bet pirms nedēļas es sāku sarakstīties ar kādu tiešām ļoti interesantu meiteni, kas man tiešām ļoti iepatikās. Nu tiešām, es to nebiju gaidījis. Šeit gan jāpiebilst, ka sarakstē es nevienu netēloju, es rakstīju visu ko domāju pats un stāstīju patiesību par sevi, taču bilde un vārds joprojām nebija īsti. Un šobrīd man pašam ir baigie sirdsapziņas pārmetumi par to, jo meitene man tiešām patīk, bet ir skaidrs, ka es taču nevaru turpināt izlikties par citu cilvēku.

Vai ir vērts izstāstīt patiesību un cerēt, ka meitene kaut daļēji to varētu saprast un piedot? Vai pareizāk būtu aizmirst par viņu un vienkārši pazust?
13.06.2014 09:52 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Es ar savu draugu arī iepazinos otrapuse.lv, bet bez kaut kādiem viltus profiliem.
Piereģistrējusies tur arī biju tikai aiz gara laika un, lai paprikoļotos, bet redz kā dzīve izspēlēja joku un mēs jau 2 gadus esam kopā ...

Tik nevienam īsti nestāstam, kur iepazināmies, jo tas tā tomēr bik "apkaunojoši", nu varbūt ne gluži tā, bet citu vārdu nevaru atrast, kā to varētu vēl pateikt...

Visu, ko te uzrakstiji, mazliet pārveidojot arī uzraksti viņai, ja nebūs muļķe, sapratīs un piedos :)
13.06.2014 11:08 |

Reitings 24
Tik nevienam īsti nestāstam, kur iepazināmies, jo tas tā tomēr bik "apkaunojoši", nu varbūt ne gluži tā, bet citu vārdu nevaru atrast, kā to varētu vēl pateikt...

Ha, ha, es par šito biju domāji, ka man būtu kauns teikt :D
13.06.2014 11:12 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
No sākuma ar draugu domājām, ka jāizdomā kāds kopīgs stāsts, ko visiem stāstīt :D bet īstenībā, kad kāds prasa, vienkārši nestāstam... vecāki jau it kā zin, bet es arī tā sakautrējos viņu priekšā...bet viņiem tas likās normāli 21 gs.
13.06.2014 11:29 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Paskaties Catfish, tur ir visi iespējamie iznākumi bijuši šādai situācijai.
13.06.2014 11:37 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Loģiski, ka Tev ir jāpasaka viņai taisnība. Labāk nevelc garumā, jo ilgāk to slēpsi, jo lielāka būs viņai vilšanās. Pasaki taisnību un tad jau, lai viņa pati izlemj , ko darīt tālāk - turpināt sazināties ar tevi vai nē. Es domāju, ka turpmāka Tava izlikšanās tāpat nevienu no jums abiem laimīgāku nedarīs galu galā.
13.06.2014 12:44 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Vai pareizāk būtu aizmirst par viņu un vienkārši pazust?

Ja reiz pieļauj šādu opciju, ko baigi zaudēsi, ja cilvēcīgā veidā pateiksi taisnību??? - ka mazliet baidīja atpazīstamība, ka nevēlējies visiem atklāties, kamēr tas tāds nenopients laika kavēklis, bet ka viņai gan labprāt parādītos viss, kāds esi patiesībā (utt. - nu tā, lai bazārā viņa ir vienīgā, īpašā, chicks dig that :D ;) :D )
Trakākajā variantā viņa Tevi pasūtīs 3 mājas tālāk, bet tas būtu tāds pats rezultāts kā Tevis paša pieļautajā variantā - ka ar to meiteni neko tālāk nebīdīsi...
13.06.2014 13:31 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Ta meitene tak sarakstas ar 50 veciem vismaz.
Pie dirsas vinai, ka Tu peksni atklasies, kas esi par idiotu isteniba.
Vinas dzivi tas nemainis, ka pasutis Tevi 3 majas talak.
Cietisi tikai Tu un ta Tev vajag, ka taisi fake profilus.
13.06.2014 13:38 |

Reitings 24
Nesarakstās ar nekādiem 50 večiem viņa.. :)
Es vispār apšaubu vai tajā portālā ir 50 veči, kas māk kaut vienu sakarīgu teikumu uzrakstīt..
13.06.2014 15:27 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
nomaini bildi uz savu, varbūt nepamanīs :D
13.06.2014 15:31 |

10 gadi
Reitings 133
Reģ: 06.10.2012
nevajag pazust.
ieliec īsto bildi ..
ja ari tu viņai interesē tad nebūs ''negatīva ''reakcija..
es vispār domāju,ka tas ir sīkums,jo divas nedēļas nav ilgs laiks,lai tur šausmīgi apvainotos.
tāpat neticu,ka visi lietotāji liek īstas bildes.
13.06.2014 15:38 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Manuprāt, tikai idioti reģistrējas ar īsto vārdu un vēl ieliek bildi!! vēl ir kategorija izmisušie/ās, kam vajadzīgs ielēkt pēdējā vilcienā.

Internets ir miskaste un publiskotā informācija tajā saglabājas , ja vien meklē pat ja profili ir sen jau dzēsti!!

ja vēlas atklāt isto bildi un informāciju, tad to dara savādākā veidā! Ir taču privātie ē-pasti ( tas arī nav droši, bet vismaz drošāk).

Normāls cilvēks saglabā anonimitātes devu, atstājot atkāpšanās ceļu!
13.06.2014 15:58 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Protams, ka vēl paralēli viņa sarakstās ar 5, tā kā, ja atklāsies, kas esi, tāpat viņai vienalga būs. :D
13.06.2014 16:05 |

Reitings 663
Vai ir vērts izstāstīt patiesību un cerēt, ka meitene kaut daļēji to varētu saprast un piedot? Vai pareizāk būtu aizmirst par viņu un vienkārši pazust?

Ja meitene tev iepatikusies un vēlies turpināt saraksti un ja nu arī tikties, tad noteikti pasaki patiesību. Domāju, ka meitene sapratīs un nebūs apvainojusies. Bet nevelc garumā, vajag tagad pateikt. Jo tas tomēr internets un daudzi jau liek savas neīstās bildes un vārdus, tas ir normāli. Un normāli ir kad izveidojas ciešāka sarakste atklāt kas īstenībā esi. Pastāsti patiesību kāpēc nebija bilde un vārds īstais. Jo ja pārējo rakstīji taisnību un nemeloji ne par ko citu ( nu piem nodarbošanos un interesēm) tad ir okeij viss. Pasaki, ka meitene iepatikusies un vairs nav vērts slēpt savu īsto seju. :)

Normāli būtu ja meitene saprastu un pasmaidītu par to visu.

Jo ja iepazīsties internetā, tad jārēķinās ar tādām situācijām. Un plusiņš vienmēr tā pusē, kas beigās pastāsta kas patiesībā ir. Protams ja simpātijas abpusējas.

Ja Tev meitene nebūtu iepatikusies, tad varētu vienkārši pārtraukt saraksti neko nepaskaidrojot.
13.06.2014 16:56 |

Reitings 24
He, he, iepazītiesi nternetā tiešām nav laba doma. :D
Var priecāties visi, kas teica, ka esmu stulbs, laikam jums ir taisnība. :D
03.09.2014 21:35 |

Reitings 2336
Nu, kā tad tur beidzās? :D
03.09.2014 21:39 |

Reitings 24
Stulbi, ļoti stulbi, tik stulbi, ka es nāku šeit paraudāt. :D

To, ka tā nav mana bilde un vārds es pateicu ātri, bija meitene laikam diezgan šokēta, bet nu teica tā, ka jau tas, ko runāju vienmēr bija manis teikts, nevis izdomāts, tad jau viss ir kārtībā. Nu jā, laiks arī tāds neīstais patrāpījās, bet jau pēc nedēļas man bija jābrauc prom no Latvijas un satikties mēs tā arī nesatikāmies. Toties runājāmies gan praktiski visu laiku. Runājām par to kā redz kā sanācis, abi piereģistrējāmies, lai pasmietos par šādu portālu stulbumu, bet satikām viens otru, bla, bla un vel visādas muļķības. Neskatoties uz laika zonu starpību pat reizē vienmēr gājām gulēt, lai varētu novēlēt arlabunakti. :D Īsi sakot es viņā tiešām iemīlējos (es tiešām esmu šokā, ka tas ir iespējams, ar cilvēku, ko tu pats neesi saticis), nekas neliecināja, ka viņa būtu vienaldzīga pret mani.

Kaut kā visādiem citiem tematiem pa vidu parādījas arī kaut kāds viņas draugs - puisis. It kā labs draugs, ar kuru zaudēts kontakts, jo kādreiz esot it kā bijuši kopā no kā nekas nesanāca. Nu jā, viņa teica, ka noteikti uztver viņu vairs tikai kā draugu, nekas nekad nebūs utt, viņš viņu arī noteikti uztver tikai kā draugu. Un tad vienā jaukā dienā viņa man pateica, ka tas draugs esot tomēr atzinies, ka viņš viņu uztver ne tikai kā draugu. Nu jā un vel pēc pāris dienām viņa pateica, ka viņa tomēr jūtas tāpat. Pēc tam es vel vairākas reizes teicu, cik ļoti daudz man viņa nozīmē, bla, bla, bet nu tas bija lieki un bezjēdzīgi, turklāt es laikam arī paliku diezgan uzbāzīgs un apnicīgs. :D

Nu jā, vakar es viņu pamanīju tajā pašā nelaimīgajā otrapuse.lv. Kad jautāju, kas notiek, no sākuma viņa izlikās, ka neko nezin, tad sāka kaut ko stāstīt, ka istabas biedrene esot viņas profilu prikola pēc uztaisījusi. Bet viņa ir tagad laimīga ar savu draugu.

īsi sakot, pilnīgs sviests. es vispār vairs neko nesaprotu, domāju vai viņa vispār bija īsta un ar ko pie velna es vispār sarakstījos. un kādēļ es nevaru no galvas izmest cilvēku, ko neesmu nekad saticis. Internets rullē. :D
03.09.2014 21:58 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Pazīstu daudzus pārus, pat jau precētus, kuri iepazinušies internetā, tā kā internetā ir forši iepazīties, tikai vajag diezgan ātri pēc iepazīšanās tikties un pirms tam nelolot nekādas baigās cerības par otru cilvēku vai kopīgo nākotni. Pirms tam var arī parunāt Skype ar video.. Tu iemīlējies nevis meitenē, bet gan savās iedomās, fantāzijās par viņu. Drīz pāries, sameklē sev jaunu nodarbošanos, tiecies ar jaunām meitenēm utt. Un man liekas, ka viņa bija fake profils, jo stāsts par to draugu, tai pat laikā būšanu no jauna iepazīšanās portālā izklausās nepārāk ticami.
03.09.2014 23:34 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
Es domāju, ka Tu esi idiots.

+++++++++++++
03.09.2014 23:38 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Fake profils ir idiotisms, bet man ļoti nepatīk savas bildes publicēt iepazīšanās portālā. Diemžēl cilvēkiam bez bildes neatbild, tāpēc bilde man īsta, bet dzīves vieta kaut kur fucking Liepāja. Patiesībā dzīvoju vidzemē. Iespējamība, ka savējie mani atrod un iestalko, sarūk lidz minimumam.
03.09.2014 23:49 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Tikai idioti registrejas ar isto bildi un vardu,iepazisanas portala? NOPIETNI? :D
04.09.2014 01:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits