Stulbi, ļoti stulbi, tik stulbi, ka es nāku šeit paraudāt. :D
To, ka tā nav mana bilde un vārds es pateicu ātri, bija meitene laikam diezgan šokēta, bet nu teica tā, ka jau tas, ko runāju vienmēr bija manis teikts, nevis izdomāts, tad jau viss ir kārtībā. Nu jā, laiks arī tāds neīstais patrāpījās, bet jau pēc nedēļas man bija jābrauc prom no Latvijas un satikties mēs tā arī nesatikāmies. Toties runājāmies gan praktiski visu laiku. Runājām par to kā redz kā sanācis, abi piereģistrējāmies, lai pasmietos par šādu portālu stulbumu, bet satikām viens otru, bla, bla un vel visādas muļķības. Neskatoties uz laika zonu starpību pat reizē vienmēr gājām gulēt, lai varētu novēlēt arlabunakti. :D Īsi sakot es viņā tiešām iemīlējos (es tiešām esmu šokā, ka tas ir iespējams, ar cilvēku, ko tu pats neesi saticis), nekas neliecināja, ka viņa būtu vienaldzīga pret mani.
Kaut kā visādiem citiem tematiem pa vidu parādījas arī kaut kāds viņas draugs - puisis. It kā labs draugs, ar kuru zaudēts kontakts, jo kādreiz esot it kā bijuši kopā no kā nekas nesanāca. Nu jā, viņa teica, ka noteikti uztver viņu vairs tikai kā draugu, nekas nekad nebūs utt, viņš viņu arī noteikti uztver tikai kā draugu. Un tad vienā jaukā dienā viņa man pateica, ka tas draugs esot tomēr atzinies, ka viņš viņu uztver ne tikai kā draugu. Nu jā un vel pēc pāris dienām viņa pateica, ka viņa tomēr jūtas tāpat. Pēc tam es vel vairākas reizes teicu, cik ļoti daudz man viņa nozīmē, bla, bla, bet nu tas bija lieki un bezjēdzīgi, turklāt es laikam arī paliku diezgan uzbāzīgs un apnicīgs. :D
Nu jā, vakar es viņu pamanīju tajā pašā nelaimīgajā otrapuse.lv. Kad jautāju, kas notiek, no sākuma viņa izlikās, ka neko nezin, tad sāka kaut ko stāstīt, ka istabas biedrene esot viņas profilu prikola pēc uztaisījusi. Bet viņa ir tagad laimīga ar savu draugu.
īsi sakot, pilnīgs sviests. es vispār vairs neko nesaprotu, domāju vai viņa vispār bija īsta un ar ko pie velna es vispār sarakstījos. un kādēļ es nevaru no galvas izmest cilvēku, ko neesmu nekad saticis. Internets rullē. :D