Labrīt!
Man šodien pēdējā eksāmenu diena! Ak, kā es priecājos, ka tas murgs jau drīz būs galā!
Par melno piektdienu es neuztraucos. + Šodien es arī jūtu, ka man veiksies. :)
labs rīts!
diena iesākusies pārdomu pilna..pēdējā mēneša laikā bieži redzu sapnī, ka man mīļais vai nu cieš avārijā vai iet bojā..pēc tādiem sapņiem vnk pamostos un pagulēt vairs nav iespējams..gribas raudāt kā mazam bērnam..
varbūt kāda zin, kāds varētu būt šī sapņa iespējamais tulkojums?
lai jauka diena visām :)
to redzēt - darīšanas ar ne sevišķi gudru cilvēku, arī būt uzmanīgam, slēdzot līgumus, arī pārmaiņas laulāto attiecībās;
būt tajā iesaistītam - iesaistīties konfliktā ar naidīgi noskaņotu grupējumu vai atsevišķiem cilvēkiem
Piektdiena! Jānostrādā tikai 8 stundas un varēs doties mājās. Nu, feini taču!
Sestdien laikam uz tirgu jāaizbrauc. Cik maksā automašīnas nolikšana pie tirgus?
Lasīju, ka šī melnā piektdiena būs īpaši melna, neveiksmes itvisur, nelaimes.. Tfu,tfu.
Šodien sākas izlaidumu maratons, jādodas no viena izlaiduma uz otru :D
Un šodien pa dienu plānā ir sapirkt visiem absolventiem dāvaniņas un ziedus, diena vienā skriešanā!
Var just melnās piektdienas ietekmi, jo mūsu birojā šorīt nezināmu iemeslu dēļ pārstājusi funkcionēt kanalizācija. Cerēsim, ka apsaimniekošanas kompānija operatīvi novērsīs bojājumu.
Labrit!
man tik loti nav miegs! shorit jau 7 mazaa pielida blakam un saka modinat! bet nu, pati vien esmu vainiga, vajag laicigi iet gulet. vakar saku lasit jaunu gramatu, taa aizrava, ka nevareju malaa nolikt!
shodien berniem liela diena, darzinjaa nosleguma pasakums un tas notiks tikko renovetaa baznica. bus skaisti!
Jauku jums dienu :)
Kaut kur lasīju, ka šodien dažas aviokompānijas biļetēm piedāvā ievērojamas atlaides, jo pieprasījums šajā datumā esot ļoti zems - lūk, cik nopietni daudzi uztver 13. datumu piektdienā.
Neesmu māņticīgs.
Ja visur tik ļoti neuzsvērtu, ka šodien melnā piektdiena, man tā būtu parasta diena, pat nepiefiksētu, ka šodien jānotiek kaut kam sliktam. Ceru, ka vismaz šodien Bite nepārsteigs ar padumju sms sakarā ar piektdienu- trīspadsmito, kā tas bija pagājušajā reizē.