Iedvesmojoties no tēmām "meklēju labāko draudzeni!", sapratu, ka man ir problēma :D
Visām manām draudzībām laikam ir derīguma termiņš...
Vidusskolā bijām četras labākās draudzenes. Pabeidzām vidusskolu, bet nu esam katra savā dzīvē un sazinamies ļoti, ļoti reti. Satikusi vienu no viņām neesmu kopš vidusskolas beigšanas (8 gadi).
Augstskolā bija labas draudzenes. Biju uz vienas kursabiedrenes kāzām.. Bet viņa pārtrauca studijas, aizbrauca strādāt uz Angliju. Zinu, ka tagad ir atgriezusies, bet kontakts arī kaut kā pazudis...
Studējot maģistros, man bija superīgākie kursabiedri, kopā atpūtāmies, bija forši. Viena no kursabiedrenēm man dzīvo blakus mājā. Bet atkal - skola beidzās, draudzība beidzās.
Iepriekšējā darba vietā bija superīgi kolēģi. Bet aizgāju prom un arī draudzība kaut kur pazuda...
Protams, mana kļūda bija tā,ka šīs attiecības pati neuzturēju, jo attiecībās (gan ar vīrieti, gan draudzenēm) jāiegulda laiks un lkm es tā aizrāvos ar visu ko citu, ka aizmirsu par draudzenēm un tagad saprotu, ka tādu labu draudzeņu man patiešām nav....
Tāpēc savā tuvākā laika ToDo list ierakstīju - atjaunot kontaktus ar skolas/augstskolas draudzenēm. Redzēs, kas man izdosies. :)
Bet varbūt padalieties ar savām pieredzēm.. kā jums sanāk/nesanāk tā dabīgi uzturēt draudzību?