Tātad, mēģināšu iepazīties vēlreiz! :D Iepriekš man nekas nesanāca, jo visas meitenes mistiski pazuda. Citas stundu laikā, citas dienu laikā.. Tagad viņām rakstot- ignorē.
Īsumā par sevi- mani sauc Sintija, man ir 17 gadi. Mācos skolā, nestrādāju. Tagad dzīvoju Rīgā, Ķengaragā. No 1.jūlija dzīvošu savā dzīvoklī, Dreiliņos. Man interesē pilnīgi viss! Varu pielāgoties jebkuram cilvēkam un viņa interesēm. Vecums arī nav svarīgs :)
Pašlaik man nav pilnīgi neviena draudzene, tāpēc jūtos ļoti vientuļa un bēdīga.. Ceru, ka kāda man un pati sev palīdzēs šajā problēmā :)
Meklēju labāko draudzeni, ar kuru es varētu: runāties par visādām tēmām, runāties par kosmētiku, puišiem, modi. Vai arī pretēji- runāt par psiholoģiju, filozofiju un zinātni :D Ar kuru es varētu iet visur apkārt vazāties, staigāt pa veikaliem, iet uz bāriem/kafejnīcām, iet peldēties, rīkot filmu vakarus, ballītes. Iet uz kino, muzejiem vai teātri. Iedzert kokteiļus, pagatavot mājās kādu ēdienu. Laist luni (nu jūs jau saprotat par ko es runāju :D), vārtīties mājās un slinkot, sūdzēties viens otram par problēmām, stāstīt interesantus stāstus/atgadījumus. Vārdu sakot, darīt visu, kas vien ienāk prātā! :D
Meitenes, ja es kādai interesēju- rakstiet, lūdzu, privāti. Savādāk te atkal sakrāsies padsmit lapas ar piedāvājumiem, un es nepaspēšu visām sekot līdzi! :D