Sveiki meitenes! Ļoti nepieciešama palīdzība!!!
Šorīt no rīta man zem logu tīrītājiem bija palikta lapiņa. Uz tās krievu valodā bija rakstīts, ka kādam acīm redzot esmu apskādējusi mašīnu pašai to neapzinoties. Un tas ir noticis 29.05, reāli pirms 2nedēļām...un reāli mašīnu lieku pie daudzīvokļu mājas kurā dzīvoju, un katru dienu lieku pie tās dzīvokļu mājas mašīnu, un kā tas var būt, ka tikai tagad pēkšņi attapies, ka es tieši esmu tā, kas apskādējusi viņa mašīnu, manai mašīnai nav ne skrambiņas, vienīgais manai mašīnai ir āķis aizmugurē, varbūt, iespējams, ka ar āķi esmu aizskārusi mašīnu kkā pašai nemanot, bet domāju ka kkādam triecienam jau tad ir jābūt, lai es pati to apzinātos!! tad varbt esmu kkā minimāli piedūrusies iespējams... nesaprotu, ko man tagad darīt, viņš tur raksta ka es esmu apskādējusi viņa mašīnu un vnk aizbraukusi...nesaprotu, vai šis cilvēks vispār var mani pie kkā vainot, raksta, ka ja nesazināšos ar viņu tad viņs ziņošot policijai un, ka tad man var atņemt tiesības un 200 EUR sods, vai viņs tā vispār var rīkoties?? un vai man tiešam reāli var būt kkas par tik minimāliem nodarījumiem.... Esmu šokā!! Ceru ka kāda dos kādu padomu, ko man iesākt, sazināties ar viņu vai nē? negribu maksāt par kko ko pati nesaprotu kā būtu varējusi izdarīt, katru dienu tur lieku mašīnu, nekad nekas tāds nav noticis.