Dizaineru drēbes top tur pat kur parastās - lielajā austrumu ražošanas manufaktūrā. Pēc tam dažas sīkas nianses kas tos rada itkā atšķirīgas no pārējās apģērbu masas.
Pircējs grib smuku piekariņu ar dizainera logo un 5x lielāku cenu - tad atzīst to par dizaina apģērbu.
Un naivi cer ka kāds meistars to radīja tieši viņam.
mazāk lasīt un klausīties šādus stāstus!! ja cilvēki ir dumji, tad viņi tādi ir. es domāju, ka ir vēl miljons lietu, par kuru katrs nošausminātos. turklāt, tie visi raksti lielākoties ir pārspīlējumi un izdomājumi.
un vispār man nevienas nav žēl. māte pati tādu dzīvi izvēlējusies un pati tādu meitu izaudzinājusi. drīzāk žēl ir man būtu meitas, jo vecāki vairāk vai mazāk tomēr ievirza bērnu kādās sliedēs. īstā dzīve meitenei sāksies, kad mammas vairāk nebūs un kad vīra vēl arī varbūt nebūs.
Māte dumjāka par meitu-nekàdas dzīves vērtības vien auduma strēbeles! Meitu dzīves un cilvēku skarbums vēl izmainīs, bet màte vergos līdz mūža galam-laimi neatrast noniecinot sevi un atdodot savus spēkus cilvēkam, kas tevi nenovērtē. Skumji...