sāk sakot nekur nevaru lietošanas pamācību atrast, jo sanāca šaize, 21 dienu jālieto un tieši tukšajās 7 sanāca, vīrietim pabeigt. Cik liela iespēja ka man ir jāskrien pakaļ escapellei vai jāgaida bērniņš Paldies jau iepriekš par padomu ^^
Es neko nesaprotu! Ko tu lietoji 21 dienu un kas par tukšajām 7 dienām? Ja tu runā par hormonālo kontracepciju, tad kāpēc uztraucies? Tā taču aizsargā visās dienās.
arī tajās dienās, kad tabletes nevajag dzert, to iedarbība ir sagalbājusies tādā pašā līmenī, mīlēties var tikpat droši, kā tajās dienās, kad iedzēri tableti.
Instrukcijā viss par un ap aprakstīts! Tukšajās dienās nav nepieciešama nekāda papildus izsargāšanās. Citādāk tāda kontracepcija būtu galīgi neizdevīga.
Man gan ginekologe teica ja esmu regulari un pareizi dzerusi to 21 dienu tad tajas 7nekadi izsargaties nevajag,lai gan vinas ir tuksas,ta pat ir iedarbiba.drosi var beigt ieksa.
Bērnudārzs. Ir lietošanas pamācība, izlasi, ja vēl nesaproti, palūdz, lai tev kāds izlasa priekšā, izveido konspektu. Jācer, ka esi iekritusi, lai nākamreiz neveidotu tik stulbu diskusiju.
iespēja ir vienmēr, kad kko izdari ne tā :D būtībā viena no miljona iespēja ir arī tad, ja lieto tabletes tā kā tas paredzēts, jo 100% garantiju dod tikai tas, ka jūs nenodarbosieties ar seksu..