Kas sievietēs kaitina? Uzvedieties kā cilvēki un nespēlējiet dīvu.
1. Svētā govs - viņa bradā pa dzīvi kā nīlzirgs, atstājot aiz sevis sasistu trauku kaudzi. Nekad neatzīs, ka viņai nebija taisnība. Labāk nodedzinās visus tiltus un pēc tam vientulībā rīs asaras un lamās visu nolādēto vīriešu sugu.
2. Sērdienīte - viņa ir tik kautra, tik ļoti kautra. Viņa nemāk pateikt, ko grib. Viņa nezin, ko grib. Taču grib kaut ko skaistu un baltu un kaut kur tālumā. Bet ko īsti, tā arī nav izdomājusi.
3. Gatera brigāde - viņa zāģēs un zāģēs, un zāģēs. Tēvu, brāli, vīru, dēlu. Viņa visu zin un visu prot. Vīrieši viņas acīs ir kusli un bezjēdzīgi radījumi. Viņa. Visu. Zin. Labāk.
4. Baļķis - gultā viņa ir baļķis. Pēc viņas pierakstiem, vīriešiem viņas vēlmes un erogēnās zonas ir jānolasa no acīm.
5. Radio - muti viņa aizver tikai, lai norītu siekalas.
6. Brigadieris - viņai viss ir saplānots nākamajiem 50 gadiem. Šovakar mēs ejam uz teātri. Rīt mēs braucam pie tavas mammas. Aizparīt meitai klases vakars, tādēļ atpakaļceļā jāieskrien mc². Jā, un tu taču pa dienu aizdzīsi auto uz ķīmisko tīrīšanu, vai ne? Starp citu, tev šonedēļ algai, vai ne? Atceries ieiet salonā xxx, es pirms nedēļas pasūtīju jaunus aizkarus virtuvei. Nē, maksājusi neesmu.
7. VDK - kas tas bija, kas zvanīja, ar ko tu runāji, kāpēc tu tagad pasmaidīji, par ko tu domā, vai es runāju pāŗāk ātri, kāpēc tu neatbildi, kā tev šī kleita, kāpēc tu klusē???? Tu mani vispār nekad neesi mīlējis!!!!