Tā kā sabiedriskais ir mans labākais draugs, šodien redzēju skatu, kur māte sabiedriskajā autobusā veda pāris mēnešus vecu mazuli, nu varēja redzēt, ka tikko tikai dzimis. Turpat netālu kaut kāds dzērājs netīrs. Vai tik mazu bērnu vispār var cilvēkos vest? Bērns pa visu to sēdekli gulēja, visu laiku baidījos, ka tik autobuss strauji nebremzē. Stulbi, ko lai saka. Un vēl gaisa kondicionieris darbojās.
Nabaga zīdainis un sabiedriskā transporta pasažieri! Gadījies lidot kopā ar zīdaini un viņa māti, kuri sēdēja netālu. Noguris biju gan es no zīdaiņa trokšņošanas, gan arī pats bērns no ilgstošās kliegšanas.
Ja sievietei ir zīdainis, noteikti iesaku pārvietoties ar privāto automobili, nevis sabiedrisko transportu.
Varbūt viņai nebija cita veida, kā tikt no punkta A uz punktu B. Visiem nav šoferi, kas izvadās vai liekas naudas, pa ko takšus saukt. Labāk lai brauc ar sabiedrisko, nevis, piemēram, nes to bērnu no Āgenskalna uz Purvciemu ejot ar kājām. Vismaz ātrāk būs galā.
Njā, mums Latvijā tas ir dīvains skats.. ( Pati nekad mazuli sabiedriskajā nevestu, bet nu man vispār ir īpaši atbildīga filozofija visai šajai bērnu štellei.)
Es Mehiko visu laiku redzu mazus mazus bērniņus uz ielām - rokās vecākiem, sabiedriskajos un vispār visādās netīrās sabiedriskās vietās. Ļoti brīnījos sākumā, joprojām brīnos. Skats neierasts.
Robert, parasti zīdaiņi lidmašīnā guļ. Tika,kas jau ap gadiņa vecumu un uz augšu, tie grib skriet un darīties. Es lidoju ar 4 mēn zīdaini četras reizes un viņš ne reizi neiepīkstējās. Pabaroju un aizmiga, nolaidāmies un pamodās. Viss.