mazliet strupcelja

Reitings 372
Reģ: 05.12.2013
Isti nezinu,ar ko sakt..Man planojas kaazas,viss labi..bija labi..Pieteicas mazais.Kaazas,priotams,neatlikam,jo vederins man taapat neredzesies un taa..Bet tagad saakaas...Mani moka loti nelaba passajuta,slikta dusa,bet ligavainis kaut ka to neapjedz,vinam gribas,lai es skrienu,daru visu ka agrak,braucu ar vinu viskaut kur,bet man ir tik slikti,ka no gultas nevaru piecelties..Sodien vinam sanaca mazleit iedzert,un vins tiesam izturejas pret mani kaut ka savadi,sarunaja tadas lietas..Es vienakrsi nezinu,ko darit..Ka vins atdas lietas var teitk sava berna matei un sita boajt nervus,zinot,ka man nevar satraukties..Ko man darit?man pilnigi negribas vinu redzet :(Ja nebutu amzais,es laikam atceltu kazas una ziietu prom,bet atagd vel mazulitis..
Atvainojos,ka nav garumzimju,rakstu no mobila
09.06.2014 18:43 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
pecinja, es gan domāju, ka nav tik traki, kā Tu pašlaik to redzi.
tas ir kaut kas jauns un nebijis ne tikai Tev, bet arī Tavam vīrietim, viņš baidās, jo nezin, kā tas notikums mainīs Jūsu abu dzīvi, kā tas ietekmēs viņu u.c. es domāju, ka tas nav nekāds beigu sākums, vai kas tāds. arī Tu šajā periodā piedzīvo hormonu svārstības, līdz ar to arī garastāvokļa un esi ļoti emocionāla. vnk izrunājies ar viņu, liec viņam sevī ieklausīties, bet nevis uzrūcošā tonī, bet mīļī pieglaudies un tādā garā..viss būs kārtībā! :)
neviens neteica, ka kopdzīve ir ideāla pasaka, ir jāiet cauri arī nepatīkamām lietām...:)
09.06.2014 19:20 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Ja ir bijis iepriekš, tad manā gadījumā līdz kāzām nebūtu nonācis...
Uzskatu, ka vīrietim ir jābūt vīrietim un džentlmenim...
Neciešu kaut kādas rupjības savā virzienā, vai nedod Dievs roku palaišanas...
Ja esi droša, ka viņš mainīsies, tad runā, bet skarbi. Un ved pie sava ārsta...Kaut gan šaubos, ka tas palīdzēs...
09.06.2014 19:21 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Ja esi droša, ka viņš mainīsies, tad runā, bet skarbi.

Slikts padoms! Vismaz es tā nedarītu.

Tavs džeks ir vājš,taču tu esi stirpa un vari visu vērst par labu. :)

Nesatraucies par šo viņa uzbraucienu(ja tas notiek pirmo reizi) ,jo arī viņš ir tikai cilvēks,ir sanervozējies par kāzām,bērniņu. Izrunājies(normālā tonī!!!) , pastāsti kā tu jūties,ka arī tu vēlies darīt tādas lietas pēc kā viņš ilgojās,bet bērna dēļ,veselības dēļ ir nedaudz jāpaciešas. Es domāju,ka vienkārši viņu kaut kas nomāca,tu biji pārāk aizņemta vai vienkārši nevarēja tev uzticēties,un ņēma to bēdu slīcināt.

Itkā jau džekam jābūt tam atbalstam grūtniecības laikā,taču reizēm gadās otrādi. Vienkārši sanervozējās,ka viss vairs nebūs kā agrāk..
09.06.2014 19:51 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Nesatraucies par šo viņa uzbraucienu(ja tas notiek pirmo reizi)

Ja palasītu autores komentārus, tad zinātu, ka ne pirmo reizi tā notiek.
09.06.2014 19:54 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es vīrieti neatbalstu, bet viņam vēl ir grūti iedomāties kā viss tavu pašsajūtu ietekmē. Iespējams tādēļ, ka vizuāli esi joprojām tādi pati. Zinu vīriešus kuriem liekas nesaprotams fakts, ka grūtniecība rada sliktu dūšu utml. Ne jau viņš tevi nemīl, vienkārši jauna situācija, stress
09.06.2014 20:19 |

Reitings 57
Reģ: 07.04.2014
sieviete esot mazuļa gaidībās parasti ir daudz jūtīgāka,daudzas lietas uztver saasināti. un vīrietis nevar zināt kā tu jūties,tev tas viņam ir mierīgi jāpastāsta,nevis jācer,ka viņš sapratīs no pusvārda vai klusēšanas. drīzāk viņš nesapratīs par ko tu streso un par ko pūties,tādējādi vēl vairāk attālināsies. tu būsi māte un tev ir jābūt stiprai. gan jau viss nokārtosies,tikai pašai vajag būt mierīgākai.
09.06.2014 22:33 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Šoreiz jāpiekrīt Emmanuellei. Tāda sīkuma dēļ šķirties vai pat strīdēties? Pfff.
09.06.2014 22:36 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es šoreiz pievienojos Emanuellles komentāram.
09.06.2014 22:39 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Te laikam tiešām populārākais problēmu risinājums ir - šķiries! :D
Piekrītu tām, kas saka, lai izrunājies. Nedomāju, ka ir tik traki. Tev hormoni satrakojusies, esi emocionalāka palikusi. Viņš droši vien ir apstulbis un nezin, ko sagaidīt.
09.06.2014 22:49 |

Reitings 372
Reģ: 05.12.2013
Atnaca,aizgaja prom,joprojam nav..nekad ta nav darijis!
09.06.2014 23:10 |

Reitings 57
Reģ: 07.04.2014
nu tad pazvani un paprasi kur aizgāja un kāpēc.
09.06.2014 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits