Lieta sekojoša - man ir labākais draugs jau no bērnības, gājām vienā skolā utt, nu esam pieauguši, bet tāpat dzīvojam netālu viens no otra, regulāri tiekamies utt.
Nesen atpakaļ viņš sapazinās ar vienu meiteni, atveda uz mūsu miestu, sapazīstināja ar mani utt.
No pirmā acu skatiena man viņa iepatikās, iespējams pat iemīlējos no pirmā acu skatiena. Vai pret mani arī ko jūt gan nezinu, bet esmu gatavs par viņu cīnīties un atņemt viņu savam labākajam draugam, jo sirds man saka, ka viņa ir mana nevis drauga īstā.
Man žēl tava drauga. Šaubos vai par tādu esi dzirdējis, bet kārtīgs draugs ievēros vīriešu solidaritātes principus, kurus nepārkāps. Domāju, ka gan jau dabūsi zilas acis, jo esi pelnījis.
Bet nu, ja pie manis uzkultos pazīstams puisis, kurš ir draugs puisim, ar kuru es nesen satiekos, un jautātu man - "vai gadījumā nav tā, ka tu mani mīli?", tad es zinu, ko es atbildētu :)
Vai ir vērts pazaudēt labāko draugu, kuru jau zini no bērnības, kaut kāda sievišķa dēļ? Man liekas, ka uz pasaules sieviešu ir vairāk nekā vīriešu, tas nozīmē, ka ir pietiekami daudzas brīvas, lai nebūtu "jāmedī" svešā teritorijā. Tas, ka ir kopīgas intereses un pēc izskata arī tev patīk, nenozīmē, ka tā ir tava īstā mīla. Nezinu vai nu pazaudēsi gan draugu, gan to meiteni vai arī pazaudēsi tikai draugu, bet visticamāk, ka abus.
Man liekas, ka uz pasaules sieviešu ir vairāk nekā vīriešu
Tas, ka Latvijā vīrieši ir bezatbildīgi un ātri dabū galu, kā rezultātā sievietes ieņem pārsvaru nenozīmē, ka visur pasaulē veči ir tik stulbi. Tpc nevajag vilkt paralēles.
Jo viņš ir babņikveidīgais, šī viņam ir kāda 5 vai 6 meitene. Un nevienas attiecības nav ilgušas ilgāk par pusgadu. Es no malas redzu, ka viņi neder kopā.
Nu tad cīnies, ko tev lai citu iesaka. Tas, ka vīrietis neatlaidīgi par mani cīnās var būt diezgan pamatīgs turn-on. Bet ne vienmēr. Tas ir, ar to vien visbiežāk nepietiek. Te visdrīzāk ir jēga meiteni nolikt fakta priekšā, tipa, viss, zinu, ka esi mana īstā, gribu tevi sev. Nu un, attiecīgi, uzmanība, zvanīšana, ziedi, uzaicinājumi.... Tikai nekļūsti par stalkeri un rēķinies, ka visdrīzāk paliksi bez drauga.
Nezinu tad īsti, nu tu jau vari mēģināt, parunā ar meiteni, ko viņa domā par tavu draugu, vai redz kaut ko nopietnu ar viņu. Ierunājies, ka jums ir kopīgas intereses, ka varētu kādreiz ar tām kopīgi nodarboties, uzreiz jau tāpat attiecībās neleksi. Sākt kā labam draugam attiecības, tad arī redzēs, vai meitenei radīsies interese lielāka pret tevi vai pret tavu draugu.
Piedzirdi savu draugu un kādu citu ļoti glītu un foršu meiteni. KKā mēģini dabūt, lai tavs draugs nokrāpj tavu mūža mīlu ar nu jau piedzirdīto meiteni. Tad tava ļubestība viņu pametīs un tu varēsi sākt darboties!
Easy taču! :D
Varbūt izklausīsies muļķīgi, bet pamēgini vispirms viņai uzrakstīt facebook un parunāties. Redzēsi vismaz vai jums patiešām tik daudz to kopīgo interešu un vai ir par ko parunāt kā arī uzreiz redzēsi ka meitene reaģē. Pamēģini vispirms iegūt meitenes uzticību un tikai tad vari mākties viņai virsū ar tik nepratīgam idejām.
90% ja būsi tik impulsīvs viņa nobīsies un padomās, ka esi jocīgs.