..paturpinot tēmu..dažreiz nāk prātā domas-vai maniem mērķiem, dzelžainajām ambīcijām, rāmjiem, kuros sevi turu, standartiem (izskats/sociālais), kuriem jāatbilst, lomām, kuras mēs visi spēlējam..vai tiem ir vispār kāda jēga? priekš manis pašas? ja vēl 10 gadus atpakaļ, man 16-gadīgai, tas viss šķita tik svarīgs un nozīmīgs, tad tagad arvien biežāk iezogas domas-vai vispār ir vērts pret šiem kaut kādā ziņā mākslīgi iepotētajiem mērķiem, iemainīt savu dzīvi, savu laiku..kas neaizbēgami aiztek..
kad pie velna es pēdējo reizi kā bērni bezrūpīgi esmu tā vienkārši un viegli priecājusies par šo dzīvi (bez konkrētiem iemesliem, kas cilvēkiem vienmēr nepieciešami), tāpat vien uzsmaidījusi kādam cilvēkam, vnk izjutusi pateicību par visām vienkāršajām un īstajām, bet diemžēl, nezin kēpēc, vienmēr it kā tik iedomīgi pašsaprotamajā lietām?! Galu gala priecājusies par savu jaunību?! Bet, nē,mūžīgi tas vecais labais-tad, kad tas.., tad, kad to un šito.., tad tik es ..sākšu dzīvot .
Dienu pēc dienas pavadu raizējoties un cenšoties atrisināt neskaitāmos dzīves uzdevumus.. kas dzīves beigās laikam nemaz nebūs tik svarīgi..
nē, mani tiešām arvien biežāk sāk piemeklēt domas par daunšiftingu..:D man šķiet, ka tādā dzīvē tiešam ir jēga..
ok, tās tādas vakara pārdomas..:D