Sportiskaas grutnieces

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Vai sheit kada grutnieciibas laikaa ir nopietni sportojusi? Es runaju par treniniem katru dienu, nevis pasedeshana jogas pozaa vienreiz par 9 meneshiem :D Ko grutnieces tieshi var dariit? Vai tas tiesham paliidzeja palikt formaa? Es nevaretu bez sporta dziivot un man vajag tadus trenninus, kad pamatiigi jut muskulu saapes un tek sviedri , nevis kaut ko easy.
Kad runaju ar mammu par sho temu, tad vina sakera galvu un teica, ka esmu traka, ka vinas laika neviens taa nedariija. Bet PSRS laikos arii uzskatiijas, kad grutniecei ir jaed par 2 cilvekiem, kas ir pilniigas mulkiibas :D
Nomieriniet mani un pastaatiet par savu pieredzi.
08.06.2014 17:09 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Mansh toposhais viirs teica, tad kad tu busi stavokli,nemaz nemegini palikt resna

ak, dies, cik truli šādi pateikt... brrr, ja mans tā pateiktu, tad būtu sen izlikts aiz durvīm...
ja neesi gatava ziedot un samazināt savus ūber svarīgos treniņus un pieņemties svarā normas robežās, tad nezinu, cik gatava esi bērnam, jo arī bērniņš, kad piedzims, paņems daudz tava brīvā laika un treniņu...
Vienīgais ieteikums- aizej pie sava trenera, lai izveido speciālu vingrošanas progammu. Un, ja ēdīsi kā līdz šim, tad "liekajā svarā" būs grūti iedzīvoties, jo pieņemu, ka esi veselīga dzīvesveida un uztura piekritēju, tad neredzu jēgu raudāt... bet svarā tāpat pieņemsies, jo tevī aug jauna dzīvība, kurai ir nepieciešams uzņemt visas vērtīgās uzturvielas, kā arī tavs vēders augs...
08.06.2014 21:07 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Ja nav gatavības kaut ko ziedot (es runāju tīri par domāšanas veidu tagad, ne konkrēti par treniņiem grūtniecības laikā), tad labāk reproduktīvo šūnu dalīšanās procesu neveicināt, t.i. nevairoties. Būt mātei lielā mērā nozīmē norīt savus "man vajag" un "es gribu" un domāt kaut kādā citā plaknē.

Sportot, protams, var un vajag, tikai stingrā ārsta uzraudzībā.
08.06.2014 21:21 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
vīrietis var plēst sevi. Kāčoki mēdz muskuli no kauliem atraut bet sievieti daba saudzē- ir aktivitātes un pasivitātes cikli(mēnešreizes). Grūtniecības laikā arī supermeni nav jātēlo.
08.06.2014 21:36 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Ar puisi nākošgad plānosim mazo, kad būs pabeigtas mācības, tā kā aktīvi skrienu, trenejos nu jau 5 gadus, tad zinu, ka gr. laikā skriešanu aizvietošu ar vismaz stundu garām pastaigām, apmeklēšu arī peldēšanu, jo ļoti neciešu liekus kilogramus, tajā posmā visus pusaudža gadus biju dzīvojusi.
08.06.2014 21:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits