Tāpēc, manuprāt, mūsdienu sievietei vajadzētu iegūt izglītību un pierādīt sevi karjerā - tad arī atkritīs vajadzība pēc visādām šaubīgām izpausmēm.

normala sieviete, Rīgas ielās var skaistākas redzēt. Ja vel miljardieri tevi butu, un virs princis...konfektes butum.krista, es ar to nedomāju tikai top līmeņa menedžerus. Katram ir joma, kas padodas - tajā arī vajadzētu darboties. Man tas šķiet ļoti atbalstāmi, ja meitene grib būt, piemēram, friziere, un viņai ir ambīcijas kļūt par labu profesionāli savā jomā, attīstīties. Tas ir tas, ko es saprotu ar karjeru.
krista, es ar to nedomāju tikai top līmeņa menedžerus. Katram ir joma, kas padodas - tajā arī vajadzētu darboties. Man tas šķiet ļoti atbalstāmi, ja meitene grib būt, piemēram, friziere, un viņai ir ambīcijas kļūt par labu profesionāli savā jomā, attīstīties. Tas ir tas, ko es saprotu ar karjeru.bet ja nebus ppārdeveju,setnieku, maizes cepeju krahs iestāsies. Jebkurš darbs ir cienījams, un ļoti labi ka kāds to padara. Uz to turas pasaule.
Ja cilveekam nevelk buut par vadiitaaju, kaadu karjeru var izveidot frizieris? Jaa, buus vairaak klientu un varees prasiit leilaaku algu, bet taapat to par karjeru nenosauksi.+
Ja cilveekam nevelk buut par vadiitaaju, kaadu karjeru var izveidot frizieris? Jaa, buus vairaak klientu un varees prasiit leilaaku algu, bet taapat to par karjeru nenosauksi.
Karjera ir Vairais Vīkei-Freibergai, Tečerei un etc. Pārējie ir tikai darbs. Ari zema vai videja līmeņa vaditāji manā skatijumā nav nekāda dižā karjera.