Nepatīkami..

Reitings 23
Reģ: 19.02.2014
Situācija ir tāda - manam vīrietim ir draugs, kuram ir sieva un viņa mani nevar ciest. Kāpēc - to es nezinu, bet jau pirmajā reizē, kad tiku ar viņu iepazīstināta, viņas attieksme pret mani ir nicinoša. Nu labi, nav jau uzreiz jādraudzējas, bet var taču vismaz pieklājīgi izturēties. Labākajā gadījumā viņa man kaut ko ledainā tonī pasaka, bet pārsvarā vispār izliekas, ka manis tur nav. Runā kaut ko ar manu vīrieti, skatās viņam visu laiku acīs un es ķipa tur vispār neesmu. Apmēram kaut kā tā: čau, nu tad atbrauci ciemos (lai gan es arī turpat stāvu), kā tad tev iet? ko tu pa Jāņiem darīsi utt. Draugs protams, veinmēr atbild - mēs to un to.. Ja es kaut ko pasaku, tad izliekas, ka nedzird. Nu nezinu, jūtos stulbi. Man ir aizdomas, ka viņai mans draugs patīk, tāpēc viņa tā, bet nu ceru, ka kļūdos.
Vakar atkal bijām pie viņiem un mani nervi atkal čupā, nu kāpēc vajag tik pretīgi izturēties?
Skaidrs, ka vislabāk jau būtu no viņas izvairīties un nesatikties, ko es arī cenšos darīt, bet tomēr tas ir mana drauga labākais draugs un es negribu aizliegt viņiem tikties, bet viņš vienmēr grib mani ņemt līdzi, lai gan es mudinu viņu kādreiz aiziet vienam pie viņiem.
Kā jūs rīkotos manā vietā? Jums noteikti arī ir kāds cilvēks, kurš jūs necieš, kā jūs pret viņu izturaties?
07.06.2014 11:21 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
jo normāls vīrietis nekad neļautu tā izturēties pret savu sievieti, pat ja runa ir par labiem draugiem!
Tātad spriežot pēc tava vīra un viņa drauga uzvedības īsti gudri jūs tur nav. Un atceries,arī pati kādreiz biji tikai draudzene. Kaut kāda urlu kompānija jums tur. Turklat bērnudārzs pilnīgs. pat pretīgi lasīt.
07.06.2014 13:37 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Kubiete, tam vīrietim viņa ir tikai piegulētāja, kas pasākumos smuki blakām izskatās, tāpēc arī pa muti nedeva un pats nolika viņu pie vietas!

Tādā gadījumā tas pats vīrietis īpaši gudrāks par to sievišķi nav, ka nevar normālu cilvēku sev blakus atrast.
07.06.2014 13:37 |

Reitings 27552
Normāls vecis cienīts ari savu mīļāko. Jo bāzt daiktu ieksā kaut kamā kas riebajs ir jābūt izcilam lauķim, un lūzerim.
07.06.2014 13:39 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Kubiete, nopirkt ziedus pirms seksa vai padot salveti un uzvārīt kafiju pēc seksa, nenozīmē cienīt.
07.06.2014 13:42 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tās ir labas manieres.
07.06.2014 13:43 |

Reitings 27552
Kubiete, nopirkt ziedus pirms seksa vai padot salveti un uzvārīt kafiju pēc seksa, nenozīmē cienīt.
Es runaju par ko citu, nevis romantikas paliecinajumiem.
07.06.2014 13:45 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Oi, Darla, Tu laikam pati esi krokodiiliits, ja jau taads naids pret to sievieti, kas smuki izskataas un ir pieguleetaaja tikai naudas deelj.
Ja jau tai sievietei tiek dota nauda un vinja tiek njemta liidzi uz pasaakumiem, nevis pa kluso izdraazta vaartruumee, tad laikam vinja ir mazliet kas vairaak tam viirietim par tukshu vietu.
Tikai vecis gan vinjai taads lupata, kas nevar iedot pa muti pamuljkjim, kas vinja "pieguleetaaju" par kuci nosauc :D Ta jau tas vecis automaatiski kljuust par zoofiilu...
Es Tavaa vietaa nelepotos ar viirieti, kursh kaadu sievieti nosauc par kuci. Skaties, ka pati neesi naakamaa, kuru apvelta ar shaadu epitetu. Ja taa Tevi gribeeja aizstaaveet, tad pats vareeja shai sievietei pateikt (saakumaa zem chetraam aciim, ja neliidz, tad visu klaatbuutnee) izbeigt nepamatoti naidiigi uzvesties un ieveerot kaut kaadas pieklaajiigas komunikaacijas normas. "Savaldi savu kuci" - augsts intelekta liimenis ...
07.06.2014 13:59 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Ak, svētās nevainības! Jūsuprāt labāk ir bojāt sev garstāvokli un ļaut izirt 20 gadus ilgušai draudzībai, nekā vienreiz pārkāpt pieklājības normas! Nu nesaprata tā meitene pieklājīgus aizrādījumus, tad ko tālāk - vīram vairs netikties ar bērnības draugu, jo piegulētāja uzvesties neprot?! Tiešām ļautu kaut kādai piegulētājai, kura tāpat tiks pēc pāris nedēļām nomainīta pret jaunu, bojāt attiecības?
07.06.2014 14:29 |

Reitings 27552
Vīrietis māk komunicēt ari normāli, arī nolikt pie vietas. Tavējais ir urla un viņa draugs lupata.
07.06.2014 14:33 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Darla

nenem piere. Es tevi un tavu virieti saprotu. Ja ir ntas reizies runats mierigi, bet otrai personai nepielec tad nekas cits neatliek ka pakert uz izbrinu un izlamat no panckam. Cik ilgi auklesies?!
07.06.2014 14:40 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Nu var būt lieta tāda, ka tavs vīrietis bieži maina draudzenes? Mana vīra labākais draugs maina dāmas ik pēc 2-12 mēnešiem (un ar katru ķip nopietnas attiecības un dzīvo kopā). Taču es pazīstu to pusi jau vairāk kā 10 gadus un kārtējo jaunu draudzeni neuztveru visai nopietni. Ne jau tāpēc, ka tajā meitenē man kaut kas nepatīk, bet gan tieši dēļ tā puiša. Kāda jēga man diži satuvināties ar meiteni, kuru, iespējams, vairs nekad neredzēšu. Ne jau klāji ignorēju viņu, vai rupji izturos, bet nu...
07.06.2014 14:44 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
ejot ciemos, atnestu sevis ceptus cepumus vai mājās gatavotu kūciņu, vai atnestu viņas mīļākās končas, lai jau tai nelaimes čupiņai tiek arī kas saldāks par savu rupjību.

:D Atcerējos anekdoti.
"Ja man kāds nodara pāri, es viņam iedodu konfekti. Ja man vēlreiz nodara pāri, tad iedodu nākamo konfekti. Un tā tik ilgi, kamēr tas maita nosprāgs no diabēta." :D Neuztveriet burtiski, bet nu neizdodas ilgi būt riebīgam pret cilvēku, kurš pret tevi izturas tikai laipni un draudzīgi.
07.06.2014 14:55 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Es saprotu Darlas attieksmi un gribētu, lai, ja man tāda situācija rastos, mans vīrietis pateiktu tieši tāpat. Tāds arī būs mans ieteikums Anetei - parunāt par šo situāciju ar savu vīrieti. Ja viņš ir ļoti taktisks, var taču arī nesaukt par kuci, bet, kad kārtējo reizi būs nepieklājīgais izlēciens vai runāšana tikai ar vīrieti, pajautāt pieklājīgi "vai tev ir kaut kas iebilstams pret manu sievieti?" vai kaut ko ar tamlīdzīgu domu.
07.06.2014 15:37 |

Reitings 27552
Es saprotu Darlas attieksmi un gribētu, lai, ja man tāda situācija rastos, mans vīrietis pateiktu tieši tāpat
Nopietni????????? Njaaaa
07.06.2014 15:39 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ooooooooo, ja mans viirietis kaadu sievieti, kas uz mani shkjiibi paskataas, nosauktu par kuci, es buutu pirmaa, kas vinjam aizraada, bet, paldies dievam, viņš nav tik rupjsh tevinjsh ...

Normaalaa kompaanijaa shaadu probleemu izrunaatu civilizeetaa valodaa, aizraadiit un nolikt pie vietas var arii, nelietojot jeeliibas. Bet ja jau urlu kompaanija ... Ko tur par kuci saukt, uzreiz vajadzeeja ar alus pudeli pa seju un miers maajaas :D
07.06.2014 17:32 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Normaalaa kompaanijaa shaadu probleemu izrunaatu civilizeetaa valodaa, aizraadiit un nolikt pie vietas var arii, nelietojot jeeliibas. Bet ja jau urlu kompaanija ... Ko tur par kuci saukt, uzreiz vajadzeeja ar alus pudeli pa seju un miers maajaasTu laikam neesi piedzivojusi situaciju kura normala kompanija ienak tada persona kurai parasta valoda ir ka tuksa skana. Ir, nav, viens rezultats. Tur savadak nevar, nu nesanak savadak
08.06.2014 00:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits