Sāku rakstīt studiju laikā. Vnk gribēju izlikt visu, kas uz sirds, vienalga vai to kāds lasa :D
Šobrīd jau blogam cits saturs, mazliet cits formāts. Viss ir savāktāks. Joprojām īpaši lasītājiem pakaļ neskrienu. Ja jauni parādās - esmu priecīga, bet nevienam nebāžos virsū no sērijas ''lasi, lasi manu blogu, seko man, komentē''. Ja kādu ieinteresē un viņš iegriežas - lieliski, es par to priecājos :) Ja neinteresē, arī nav traģēdija, jo visiem izpatikt man nav vēlēšanās. Es rakstu par to, kas interesē mani un izsaku savas domas tādas, kādas tās ir. Nemēģinot visu pielāgot pēc shēmas - kā tikai dabūt vairāk lasītāju vai kādam izpatikt. Mans blogs, mans stils, manas intereses. Zinu, ka ir pastāvīgie lasītāji, zinu, ka ir tādi, kas ieklīst ik pa laikam :) Katra ziņā, mans uzskats ir tāds, ka netā ir ļoooti daudz blogu un katrs var atrast savām interesēm atbilstošu. Ja kādam mans nepatīk, viņam ir viss internets, kurā atrast kko, kas patīk.
Rakstu par kino, grāmatām, seriāliem, teātri, ekskursijām un vēl citām lietām, kas mani piesaista.