Ir lietas, kuras nevar atklāt. Personas kodu, vārdu, uzvārdu ar moš iedot, lai var saštancēt kredītus uz mana vārda? :D Bildi manu arī ielikt, lai varat novilkt un tiasīt feikus draugos?
Personiskas un delikātas lietas es neatklāju, tāpat kā jūs.
Vienīgais, ko varu atklāt, ka esmu saistīts ar politiķu aprindām. Vairāk gan es jums neko neatklāšu - ne savu partejisko piederību, ne uzskatus, ne darba vietu, kur saņemu lielu algu, par kuru jūs tikai sapņot varat.
Ja 16,3cm ir mazs, tad es nezinu. Visas sievietes ar kurām man bija sekss ir guvušas orgasmus un kliegušas aiz laimes. Protams, man ir nauda, lai palielinātu līdz 20cm, bet pašlaik nejūtu vajadzību.
Priekškam tev tas ir vajadzīgs, ienāks sieviešu forumā un zīmēties, kas tad nu, kur visi čomi no augstajām aprindām, stāsti šīs pasakas tām kliedzošajām sievietēm!
Ar ko tad tu tā izklaidēsies? Ja jau visas latvietes tev pēc neglītenēm izskatās? Nu es jau atbalstu geju kustību, ja atbilde par to saistīta. Tikai apsveicami!
Un kamēr susuriņš(autors) te cepjas tikmēr foršās latviešu meitenes nocopē ārzemnieki(ar TĀDIEM gēniem), ka Tavs 5km krosiņš tur neko nedos :D
Tumši, skaisti, baltiem zobiem, eksotiski...arī tādi izvēlas latvietes nevis Brazīlietes. Viela pārdomām. Nepatīk brauc prom. Man nepatīk tādi tipiņi kā Tu, tāpēc arī nemaz neskatos te uz nevienu.
1500 eur alga nav nekāda lielā, lai te kaut kā plātītos ar to. te daļa meiteņu pelna vēl vairāk, trollēn ;)
nē, nu, ja mamma izsniedz kabatas naudu uz nedēļu vai mēnesi, tad šāda summa droši vien liekas kosmoss.