Mincis, jā. Jau redzēju, bet man īsti nepatika neviena no tām. Plastic Heart, Paldies, tās frizūras ir jaukas, bet gribās kaut ko tiešām skaistu un īpašu, jo tādas kā tu ieliki , es jau ikdienā staigāju. :)
Nu jā, tad mums ir dažādas gaumes :) Man patīk vienkāršība visās lietās, arī frizūrās. 100x ir pēc friziera apmeklējuma skriet mājās un mazgāt matus, jo visas kā viena uz galvas cenšas sataisīt nez kādu kārtojumu. Neesmu vēl atradusi Rīgā savu frizieri, kuras veidotās frizūras man patiktu.
Kubiete, pārāk vienkārši. Kā jau teicu, ikdienā pārsvarā staigāju ar tādiem, jo man dabīgi ir ļoti līdzīgi. :)
Ar taisniem negribās iet, jo vienmēr pajūk viss. (Karstums, sviedri, mitrums.)
Plastic Heart, nē. Nekāda sakara ar gaumēm. Vienkārši Es ikdienā jau ar tādām līdzīgām frizūrām staigāju , tādēl gribās kaut ko savādāku un īpašāku. :)
Man 12. klases izlaidums. :)
Ja es zinātu bildi , kādu es gribu , tad es nemaz netaisītu diskusiju.:)
Es varu mazliet aprakstīt - tādas paceļošas, izteiktas čirkas, lokas ar tām mazajām baltajām rozītēm akcentam. Ziniet, man ļoti patiktu tādas, kā taisa parasti kāzu frizūras.
Atceros, ka manā 12.klases izlaidumā tikai vienai meitenei bija kaut kāda speciālā frizūra sataisīta, pārējām bija vai nu vienkārši taisni izlaisti mati vai salokoti mati, dažām copes, bet tā viss pa vienkāršo.
Tās frizūras bija modē 9.klases izlaidumā. Ok, es gan nezinu, kā tagad - varbūt tagad pucējas kā uz kāzām.