Puisis izšķīrās kādus 2 mēnešus atpakaļ no savas draudzenes un sāka izrādīt man simpātijas, tagad tiekamies katru dienu, būtībā uzvedamies tā it kā būtu kopā, bet to publiski nevienam neesam teikuši un paši arī to neesam nolēmuši , jo puisis uzskata, ka tas būtu pārāk ātri pēc viņa attiecību izbeigšanas. Cenšos to saprast un respektēt. Bet man ir aizdomas, ka viņš tikuntā ik pa laikam ar savu bijušos sarakstās un šodien viņš teica man, ka brauks pie viņas , jo viņa gribot parunāt. Protams, ka esmu greizsirdīga , bet cenšos to neizrādīt un nemaz nezinu kā, lai viņam pajautā vai kaut kas ir starp viņiem, jo būtībā jau viņam es nekas neskaitos.. citreiz jūtos tā it kā viņš mani izmantotu, lai aizmirstu bijušo, bet tajā pat laikā viņš tiešām izrāda simpātijas, ir mīļš, saka jaukas lietas un grib pavadīt daudz laika kopā ar mani, un ja pašā sākumā, kad viņš man atzinās savās jūtās, biju apjukusi un nesapratu vai viņš man arī tā pa īstam no visas sirds patīk, tad tagad varu teikt simtprocentīgi , ka viņš ir panācis to ko vēlējās un man ir jūtas, simpātijas pret viņu. Kā jums liekas, kā man rīkoties šādā situācijā, ko darītu jūs?
Ceru, ka tas viss neizklausās muļķīgi priekš jums, bet nezinu kā savādāk, lai situāciju apraksta tik īsā veidā.
Paldies! :)