Es nēsāju uz dažādiem pirkstiem - kā kuru reizi. Parasti jau tomēr uz zeltneša (nepievēršu gan uzmanību, uz kreisās vai labās rokas), jo uz citiem pirkstiem reti kurš gredzens der. Kāpēc gan nevarētu valkāt uz kura pirksta vēlies, vai tad tas ir aizliegts? :D Kaut kādām māņticībām es neticu.
Es neesaaju tikai vienu gredzenu -tas ir manas omas sudraba gredzens,pilniigi vienkaarss-tas bija vinas lauliibas gredzens.Gribaas omas energiju sevii varbuut-nezinu...citi gredzeni tiek uzlikti loti reti.Nepatiik zelts!
Ja man patīk gredzens, nēsāju uz tā pirksta, kuram der :D
Nesen sapnī redzēju kreiso roku, kuras zeltnesim tiek uzvilkts gredzens. Painteresējoties noskaidroju, ka uz tā parasti gredzenus velk atraitnes.
Senāk nēsāju. Tad izlasīju, ka tas nav labi, jo nav "brīva vieta" īstajam laulību/saderināšanās gredzenam. Tā noņēmu un nenēsāju uz tā pirksta.
Sagadīšanās vai nē, bet pēc mēneša tiku bildināta - biju pārsteigta :)
nēsāju diezgan vienkāršu sudraba gredzenu uz kreisās rokas zeltneša. Reizēm džeki interesējas vai esmu saderināta. :D tas nav random gredzens, bet ar nozīmi un uz citiem pirktiem neder. Tad nu nēsāju uz to.
Par atraitni mani gan neviens nav uzskatījis.