Labrit, meitenes! Edu brokastis, un tulit jau jabrauc uz koledzhu, shodien eksamens, un esmu nobijusies, jo neesmu parak labi sagatavojusies, bet ceru, ka bus ok! :D
Feinu dienu visaam! :))
Liene, neņem tik ļoti pie sirds , tā gadās , es savā kleitā dienu pirms pamanīju piedrākalētu un saspraustu mežģīni , vot es biju šokā , bet meitene man visu sataisīja 1h laikā, ļoti atvainojās un uzsauca plīvuru :D
Vakar aizgāju pasnaust 16 00, un tikai šorīt 8 30 piecēlos! Pazaudēts daudz laika:)
Bet esmu izgulējusies!
Sēžu gultā un klausos kā līst un jūtu, ka zibeņo! Esmu no tām kam ļoti, ļoti bail no negaisa!
Manā galā lija nedaudz no rīta. Tagad cenšas saulīte izspraukties no mākoņiem. :)
Šodien vēl pāris lietas kāzu sakarā jānokārto un jau tik tik jāgaida īpašā diena. :))
Un vēl doma ko paeksmerimentēt virtuvē - gribas uztaisīt ribiņas ar dārzeņiem.
viens solis un pec 12:00 bushu laimigakais cilveks pasaulee :D ja viss bus godigi un tiiri :D :D :D HELLLL YEAAAHH!!!!! Bij veerts vergot Londonaa :D BIJA :D
Lasīju, ka junijs būšot temperatūrā virs normas un pat diezgan sauss. Un vispār vasara būšot karstākā simtgadē. Ja Ēģiptē snieg un maijā ir +35, es vairs ne par ko nebrīnos :D
Labrīt! Pirmais negaiss jaunajā dzīvoklī pārdzīvots, vel gāž pamatīgi laukā. Galīgi nepatīk tie zibeņi, draugs jau iesmej, bet kaut kā vienai tik augstu nepatīk skatīties, kā tepat zibeņo. Nope. Jāpakārto māja nedaudz un jāsāk gatavoties elektronikas eksāmenam.