Kā atgūt vīrieti? :D

Reitings 71
Reģ: 03.05.2014
Draudzējāmies 6 gadus, dzīvojām kopā pusgadu, iepriekš satikāmies pa nedēļas nogalēm, dzīvojāmies viens pie otra. Sākumā viņš neprātīgi mani mīlēja, darīja neiedomājamākās lietas manis dēļ, nezinu, kur tā viņa mīlestība pazuda.
Lieta tāda, ka viņš pirms mēneša paziņoja, ka grib atpūsties no attiecībām. Aizbraucu es prom no mūsu kopīgā dzīvokļa
Šajā mēneša laikā esam vairākas reizes tikušies, sarakstījušies utt. Viņš katru nedēļas nogali brauc ar draugiem tusēties. Zinu, ka tur ir arī citas meitenes un zinu, ka viņš arī ar citām sarakstās. Es nezinu, cik tur viņam tas nopietni. Grauž tas, ka zinu, ja viņš mīl viņš meiteni lutina no visām pusēm, ir ideāls cilvēks. Laikam nespēju pieņemt to, ka kāda cita būs manā vietā.
Šobrīd ir tāda sajūta, ka neskatoties ne uz ko vēlētos viņu dabūt atpakaļ sev. Zinu, ka skan muļķīgi, priekš kam man to vajag utt. Nezinu, mīlestība vai pieradums, bet gribas arī panākt to, lai saprot, ka es esmu tā labākā, kas viņa dzīvē bijusi! :D
Saprotu, ka tas ir muļķīgi, bet varbūt kāda var padalīties ar pieredzi, kā "sagūstījušas" savu vīrieti atpakaļ!
02.06.2014 14:26 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Laoze - man liekas pilnigi nenormali, necienigi un pat apkaunojosi censties atgut virieti, kurs tev jau ir pateicis, ka isti tevi negrib un sacis kaut ko veidot ar citam. Nu, kur vel zemak var krist? Vai tad normalu viriesu trukst, ka jaskrien pakal kaut kadam sitadam?

Mazliet par skarbu teikts, bet arī dzīvoju ar šādu pārliecību. Cerams, ka nevienam nekad pakaļ neskriešu arī turpmāk ;)
02.06.2014 16:12 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
ja nevēlas būt kopā, tad liec viņam mieru un iepazīsties ar kādu;) Vislabākās zāles salauztai sirdij ir jauna aizraušanās;)!
02.06.2014 16:15 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nu ja jau grib atpuusties, lai atpuushas ... Laimiigu tacinju... Nekad nesapratiishu to ciiniishanos par viirieti. Nebuus shis, buus cits, un labaaks. Kas vinjaa taads? Loceklis no zelta vai miljons kontaa?
Jums milziigi daudz kopiipashumu, kopiigs bizness, kopiigi 4 beerni, un vispaar taads chakars tagad to visu sadaliit???
Phe.........Nekaa no taa...
02.06.2014 18:55 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Laoze - man liekas pilnigi nenormali, necienigi un pat apkaunojosi censties atgut virieti, kurs tev jau ir pateicis, ka isti tevi negrib un sacis kaut ko veidot ar citam. Nu, kur vel zemak var krist? Vai tad normalu viriesu trukst, ka jaskrien pakal kaut kadam sitadam?

Nelasīju visus komentārs, bet šis iekrita acīs! Un piekrītu!
Kāda jēga skriet pakaļ?
Es to nedarītu. Esmu pārāk spītīga, principiāla utt. 1x dzīvē bija situācija, kad varēju skriet vīrietim pakaļ. Taja laikā šķita, ka skriešu arī, bet beigās iespītējos. Turējos! Izsāpēju,izraudāju un viss! Un šodien esmu laimīga, ka tā izdarīju! :)
02.06.2014 19:00 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Kas tur tik necienīgs? Ja kūsa deg zilām liesmām?! Kaut kas jādara lietas labā, protams, ka vislabāk ir jau ugunsdzēsējs kā svešs, kam varbūt šļūtene nespes nodzēst to ugunsgrēku!
02.06.2014 19:02 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Meitenes, Jūs, ko? :D nekad neesat pārtraukušas ilglaicīgas attiecības? :D

Ja nevēlas būt kopā, tad liec viņam mieru un iepazīsties ar kādu Vislabākās zāles salauztai sirdij ir jauna aizraušanās!

Nu, kad es izšķīros ar savu pirmo mīlestību, man visi citi likās pretīgi. Un meitene jau minēja, ka nepārtraukti domā par bijušo, tātad šī jaunā aizraušanās nebūs tas ko vajag. Sirdij nevar pavēlēt.

Vienīgais, ko varu teikt - ir vajadzīgs laiks. Tā saka, ka pilnībā tikuši pāri iepriekšējām attiecībām, mēs esam tikai tad, kad ir pagājis puse no tā laika, cik ilgi bijāt kopā. Ja Jums tie bija 6 gadi, tad 3 gadi. :D bet nesatraucies, vieglāk paliks jau drīz. :) galvenais netikties ar viņu, jo ko acis neredz, to sirds nemīl.
02.06.2014 19:59 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Lai puisi, kurš aizskrējis projām dabūtu atpakaļ ir jābūt ļoti sliktai meitenei, sava veida intrigantei, manipulātorei, kura ies pāri līķiem. Cik esmu novērojusi, tad prātīgas, jaukas, sirsnīgas meitenes cenšās šo sāpi izsāpēt tā klusu, netaisot scēnas, neuzbāžoties utt.. (pēc tam priecājas, ka tā un dzīvē izsitās daudz augstāk, izveido labākas attiecības) Bet maitas (skarbi, bet nu tā tas ir) ar viltību dabūs tos pašus večus- lupatas atpakaļ. Un vai būs laimīgas? Varbūt tādēļ, ka puisis atskrēja atpakaļ, meitene pabaro savu ego, puisim iestāsta, ka viņš mīl tikai viņu, bet vai attiecības ir laimīgas? Cik nu esmu novērojusi, tad visai traki iet, kad to pagātnes mugursomu- kura ir netīra, pilna ar mēsliem, stiepj līdzi nākotnē.. Ja šķirās, tad attiecības jau ir bijušas sabojātas, tāpat pagātnes aizvainojumi uzpeldēs kādā brīdī.
Viegli pateikt- grūti izdarīt, bet labāk ar paceltu galvu iet prom. Jā, esmu skrējusi pakaļ puisim, pazemojusi sevi, bet NEKAD tā vairs nedarīšu. Ja būšu vajadzīga, tad vinš atradīs iespēju kā mani iegūt. Puišiem jau patīk, ka meitenes viņa dēļ ir kā bez prāta.
Bet ja vēlies 100% viņu, un zini,ka viss būs skaisti, ideāli, 'busi apmierināta, vēlies ģimeni ar šo cilvēku, bērnus.. Tad pagaidi, līdz viņš sapratīs, ka meitenes tik daudz apkārt nemētājas. Kamēr patrakos, kamēr kāda viņu atraidīs, viņš sapratīs,ka nav perfekts, lai katra viņu gribētu. Tad sapratīs, ka Tu pieņēmi viņu tādu kāds viņš ir un mīli, atskries atpakaļ. Bet pa šo laiku saproti pati- vai tas ir tas ,ko Tu vēlies. Ja sapratīsi,ka Tev jauna, skaista dzīve paveras bez viņa, tad būsi sasniegusi mērķi- jo tad viņš skries pakaļ un pārdzīvos.. a Tev viņu vairs nevajadzēs :)
02.06.2014 20:16 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
A kāds tad ir jūsu iemesls dēļ kā izšķīrāties? Pasaki konkrēti, nevis mini savu kaulainumu. Un priecājies, ka kādai viņš sniegs maigumu, rūpes, mīlestību, nevis tādai izmisušai kā Tu. Nebiji tik perfekta kā uzskati.
02.06.2014 20:21 |

Reitings 24
Reģ: 03.06.2014
Neapkauno sevi skrienot viņam pakaļ. :)
03.06.2014 13:38 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Uz vīriešiem strādā apgrieztās psiholoģijas princips. Respektīvi, viņiem vajag to, ko nevar dabūt. Piekrītu meitenēm, kuras saka, lai nogriez komunikāciju kā ar nazi. Lai vīrietis saprot, ka esat šķīrušies un ka tik vienkārši tevi atpakaļ viņam nedabūt. Šobrīd izklausās pēc situācijas, kur vīrietis ir "brīvs" un var špiļi-viļi pa labi un pa kreisi, bet kad apniks, tad būs vecā labā Laoze, pie kuras siltajiem sāniem atgriezties. Viņš neiedomājas, vismaz ne pa īstam, ka tu arī esi brīva! Ja gribi viņu atpakaļ, tad vispirms tiec no viņa vaļā! Parādi, ka tev viņu nevajag, ka viņš tevi neinteresē, tici man, viņa interese atgriezīsies....
03.06.2014 13:54 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
03.06.2014 14:04 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Pieburšana un atburšana jeb čakru sakārtošana portālā astral-temple.com, vai rakstiet [email protected]
14.06.2014 20:03 |

Reitings 71
Ja kādai interesē, kā šis viss ir turpinājies, kā arī noderēs meitenēm ar līdzīgām situācijām.

Kopš šķiršanās ir pagājuši nepilni 2 mēneši. Ir gājis visādi, sākumā lēju asaras, klausījos, ko, kur , ar ko viņš dara savā brīvajā laikā un tā. Tad vienā dienā notika klikšķis un sapratu, nē, jābeidz sevi mocīt. Noskaņoju sevi tā, ka man viss par viņu vienalga, darīju visādas lietas, nodarbināju sevi.
Uzradās viens cits man, sarakstījos 2 dienas.
bijušais par to uzzināja, un tagad ir tā, kā iepriekš meitenes teica. Ka pilnīgi, tagad cits attieksme. Liekas, ka nožēlo, ko izdarījis, bet nu tieši to tā nav pateicis. Bet tā var noprast. Tā kā laikam tiešām vīrieši visu saprot tikai tad, kad sievietei jau arī uzradušies citi pielūdzēji.
20.06.2014 12:59 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Neatgūsti ! dzīvo tālāk! mēs nespējam ietekmēt to, ko cilvēki jūt pret mums, ja liktenes bus lemis ka dzivosiet kopā un precesieties u.tt, tad pec kāda gada vai diviem ta pat satiksietes, bet šobrid baudi dzivi un ļauj to darit viņam nepiekasoties
20.06.2014 13:05 |

Reitings 71
To es arī daru, skriet atpakaļ nevēlos!
Tas bija pašā sākumā, kad tas rūgtums un grūtums sirdī. Tomēr jānovērtē un jāmīl arī sevi!
20.06.2014 13:07 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Nedari neko. Ignorē zvanus, neej satikties, neraksti , nezvani pirmā. Pats atleks.

++++
20.06.2014 13:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!