Iesakiet, lūdzu, kādu foršu ķermeņa krēmu ar spīdumiem. Šķiet, ka viss, kas man iepatīkas, kaut kā mistiski pazūd no veikalu plauktiem. Patika Nivea krēms- vairs nav, tad Siberika veikalā bija- tur arī vairs nav. Feinas želejas bija Disko veikalā - to vairs nav.
Dove ir losjons ar mirdzumiņiem.
Reiz avonā pasūtoju eļļu ar mirdzumiem, tā bija dikti forša, nezinu gan vai vēl ir tur viņa
TBS arī ir sausā eļļa ar mirdzumiem
Stenderā ir ķermeņa zīds ar mirdzumiem
Dove gadījumā nav paštonējošais??? Man nav nekas pret paštonējošajiem, bet Dove man nepatika. Es šodien tieši pētīju Drogās, likās, ka visi ir ar paštonējošo efektu. Rīt aiziešu kārtīgāk izpētīt. Paldies, dāmas!
Atceros sensenos laikos Avonam bija nesūdīgs. Kāda nezin, vai tāds vēl ir? Viņu lapā neatradu.
a uz kurieni jūs lietojiet tādu krēmus, ikdienā vai ballītēm?
Es gan nezinu, kādi tie spīdumi ir citiem krēmiem/losjoniem, bet tam, ko es lietoju tie spīdumi baigi redzami nav- vnk saulē āda skaisti mirdz un nevienam citam tie spīdumi nepielīp,+ ja nav saule un speciāli neieskatās- tos spīdumus neredz. Tāpēc es mierīgi lietoju ikdienā. Jāsaka gan, šis ir mans vasaras top1 produkts, kad āda skaisti iedegusi, tad tie spīdumi (bet es pat nezinu, vai tā tos var īsti nosaukt, jo nav jau kā īsti spīdumi) ir kā punkts uz i, ziemā nelietoju.
Lietoju šo. Ļoti patīk. Piešķir ādai smuku, veselīgu, mirdzošu toni. Vienīgi kādam varbūt smarža var nepatikt, bet man liekas tīri ok.
Starpcitu, tagad TBS ir atlaide. :D