Puisis un Nauda !

Reitings 97
Reģ: 20.01.2014
Vai jūs ar puišiem esat kopā tikai dēļ naudas ?
Piemēram ja puisim tās ir daudz, sava mašīna, dzīvoklis un citi labumi.
Esmu daudz dzirdējusi no jauniem puišiem kuri saka, ka tagad meitenes interesē tikai kāda tev mašīna, dzīvoklis nu vieniem vārdiem sakot cik tev naudas, jo redz uz parastiem puišiem neviena pat vairs negrib skatīties. Es atzīšos ka man arī vairāk saista džeks kuram ir sava mašīna, dzīvoklis tik pat labi var būt arī īrēts, toties būtu vismaz kas pavizina :D
Kā ir ar jums meitenes, vai izvēloties draugu skatāties cik puisim naudas ?
01.06.2014 17:35 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Cik esmu ievērojis, ir liela daļa gados jaunu sieviešu, kas vīrietī kā potenciālajā partnerī, pirmkārt, redz materiālu izdevīgumu. Tas nav nekas pārsteidzošs, ne jauns. Parasti šādas sievietes pašas dzīvē neko daudz sasniegušas nav un ir svēti pārliecinātas, ka vīrieša pienākums ir viņas uzturēt, jo viņas taču rūpējas par mājas soli (izsūc putekļus), iepriecina vīrieti (ar savām nebeidzamajām baumām un stāstiem par draudzenēm) un rūpējas par viņu, pagatavojot pusfabrikātus.
Ir jau vīrieši, kurus apmierina šāds attiecību modelis un sievietes, jo īpaši pretim nerunā, nekādā viedā neapdraud viņu vīrišķību, allaž sajūsminās par vīrieša sasniegumiem.

Cik cilvēku, tik viedokļu. Runājot par sevi, es diez vai pat apsvērtu domu veidot attiecības ar kādu sievieti, kura izrādītu neveselīgu interesi par manu materiālo labklājību. Cienu un godāju sievietes, kurām ir izglītība, darbs vai savs uzņēmums - patstāvība un pamats zem kājām, citiem vārdiem sakot.
01.06.2014 20:32 |

Reitings 276
Reģ: 30.04.2014
Martinss
A tev pat divriteņa nav ko :D
"Martinss" Sapņu princis baltā zirgā :D
01.06.2014 20:32 |

Reitings 144
Reģ: 27.04.2014
Rdzeiss ahahah bļa no smiekliem vai apdirsos
ej dirzt klauns
01.06.2014 20:34 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Armand, nu nerunā par to, ko nezini.
01.06.2014 20:38 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Armand, turklāt savu vīru nostādu vienādā pozīcijā ar sevi. Abiem jāiegulda vienādi daudz, lai kaut ko dzīvē sasniegtu. Un man nevajag nekādas greznas savrupmājas vai auto.
01.06.2014 20:40 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
jā, ir sievietes kam nauda ir vissvarīgākais vīrietī, bet ir jāiegaumē tas, ka cilvēki ir dažādi, personīgi man pašai ir nauda, līdz ar to - man nav svarīgi cik nauda otram ir makā.
protams, nav arī patīkami, ka tev pašai puisis ir jāuztur un tā tālāk, bet tas jau ir cits stāsts.
piemēram mana draudzene, viņa kopā ar 10 gadus vecāku vīrieti, brauc jaunākajā mersī, dzīvo villaa, bet viņi ir paziistami jau seen, no skolas laikiem, citi droši vien domā, ka iemesls attiecībām ir nauda, bet neviens jau neredz tās attiecības, cik no sirds viens otru viņi mīl.. morāle : ja sieviete ir kopā ar bagātu vīrieti, ne vienmēr attiecību atslēga ir nauda.
01.06.2014 20:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Cienu un godāju sievietes, kurām ir izglītība, darbs vai savs uzņēmums - patstāvība un pamats zem kājām, citiem vārdiem sakot.

Tāda sieviete to, ka arī vīrietim ir izglītība, darbs vai savs uzņēmums uzskata par pašsaprotamu lietu. Un tieši tāda sieviete arī teiks, ka jā, viņai ir svarīgi, lai vīrietim ir arī kaut kas bankas kontā.
01.06.2014 20:52 |

Reitings 560
Reģ: 24.05.2014
Tātad, esam nonākuši pie secinājuma, ka turīgi vīrieši nekam neder, bet nabagi uz divriteņiem vēl jo vairāk. Ok! Aiziet vecmeitās..
01.06.2014 20:54 |

Reitings 157
Reģ: 29.01.2009
Rdžeis Ja nevar parunāt nekas cits jau neatliek :D
01.06.2014 20:54 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Nauda pievieno bonusiņu puisim, bet tas nav noteicošais, lai būtu ar kādu kopā. Ja man tas cilvēks nesaista kā cilvēks, tad tur nauda nepalīdzēs.

P.S. Es iespējams piekristu ar tādu naudīgu čali uz kādu laiku tikties(randiņposmos), bez kā vairāk, tikai lai izbaudītu tos labumus ko tāds var sniegt, piemēram, kāds kruīzs, vakariņas smalkā resorānā, ceļojums utt., (abiem labi) bet bez saistībām un solījumiem.
01.06.2014 20:59 |

Reitings 11
Reģ: 31.05.2014
Uzskatu, ka normālās attiecībās viss ir jāsasniedz kopīgi.
01.06.2014 21:00 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Protams, ka ne visas sievietes ir fokusētas uz partnera materiālo labklājību - labi, ka tā. Jau iepriekš rakstīju, ka, manuprāt, "materiālistes" parasti ir ar zemu izglītības un inteliģences līmeni. Vismaz man nav gadījies sastapt inteliģentu sievieti, kura brutāli meklētu "naudu".
Piekrītu cinderellai, ka sievietei vīrietis noteikti nav jāuztur.
Saprotams, ka sievietei ir tiesības vēlēties, lai viņas partneris būtu līdzvērtīgs. Domāju, ka būtu pagalam savādi, ja sieviete ar augstāko izglītību, labu darbu, mērķtiecību un prātu veidotu attiecības ar vīrieti, kura intereses aprobežojas ar lēto alu un televizoru. Tāpat man šķiet savādi, ja inteliģents, veiksmīgs vīrietis veido attiecības ar kādu, kura ir par slinktu, lai atrastu vismaz normāli apmaksātu darbu.
01.06.2014 21:04 |

Reitings 17280
Tāpat man šķiet savādi, ja inteliģents, veiksmīgs vīrietis veido attiecības ar kādu, kura ir par slinktu, lai atrastu vismaz normāli apmaksātu darbu.

Nu bet parasti viņš jau arī neveido.
01.06.2014 21:09 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
uzskatu, ka mīlestība un garīgās lietas (nav svarīgi, ko katrs ar to saprot) ir attiecību pamatā, nevis nauda un materiālās lietas.
01.06.2014 21:09 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Agrāk neinteresēja, kamēr nesāku dzīvot ar vienu tādu sapņotāju kopā. Viss forši, baigie plāni,to un to pelnīšu, tur strādāšu, nu tik nauda nāks. Tā kā vēl mācījos, tad vecāki mani uzturēja, deva naudu, bet arī nebija pretī tam, ka sākam dzīvot kopā, tomēr nedaudz labāk kā kojās - beigās dzīvojām par manu naudu, dzīvokli pusi maksāju es, viņš tik arī nopelnīja, cik kādu daļu īres samaksāt un viss. A tie sapņi un runas, vai, vai....
Nesen iegrābos otrreiz.
Un sapratu, ka laba un dāsna sirds neatmaksājās vispār. jo vairāk dod, jo vairāk prasa un mazāk grib dot pretī.

Tagad varu droši teikt, ka jā, man ir svarīga nauda, bet nevarētu būt attiecībās tikai tās dēļ, jo man pietiek ar to, kas man ir.
01.06.2014 21:12 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kaarteejaa tupaa teema. Tak ejiet dziivot ar bomzi un eediet no miskastes, sveetaas govis, ja nu gadiijumaa shim bomzim ir smuka sejinja. Vai arii savaaciet to bomzi ar smuko sejinju pie sevis un uzturiet, kaa te viena otra arii pa laikam dara.
Dziivoklis un mashiina nav nekaads turiiga viiriesha raksturojums. Pilna pasaule ar normaala izskata un jauka rakstura viirieshiem, kuriem nav probleemu nodroshinaat gjimeni. Bet taadaam zosiim, kuraam mashiina un dziivoklis shkjiet kaut kas - o-ho-ho, to nesaprast ...

Par buushanu kopaa naudas deelj vareetu diskuteet gadiijumaa, ja jauna, simpaatiska sieviete ir kopaa vismaz ar miljonaaru, kursh ir negliits, vecs un ar pretiigu raksturu. Bet kaut kaa neesmu shajaa forumaa uzduurusies uz kaadu, kurai buutu miljonaars ...
01.06.2014 21:12 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
protams, pastāv attiecības, kuru pamatā ir materiālas lietas, un svarīgi, ka abas puses par to zina, lai attiecības būtu funkcionālas, tomēr pati tās neuzlūkoju, kā normālas attiecības (balstoties uz savu pasaules redzējumu), tāpēc neatbalstu, bet arī nenosodu
01.06.2014 21:13 |

Reitings 17280
Hexe, diemžēl Latvijā tā izpratne par to, kas ir "bagāts" ir stipri vien... mmm... devalvēta? Te tiešām arī ir daudz jaunu meiteņu, kas uzskata, ka īrēts dzīvoklis klusajā centrā + BMW uz līzinga tiešām arī nozīmē BAGĀTU vīrieti, un ir gatavas attiecīgi arī "pārdoties".

Ar "bagāts" izpratni vecajās Eiropas valstīs labāk nevilkt paralēles.
01.06.2014 21:16 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
zili_rudzi ja mīlestība deļ naudas tad vīrietim tas jāzin un jāsamierināsv vai ne? Bet ja sievietei patiks- tapēc ka pīzda, viņa samierināsies?
01.06.2014 21:46 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Vīrieša (arī sievietes) spēju atļauties dzīvesvietu, uzskatu par normālu, turklāt mašīnas esamība vai neesamība gan mani neuztrauc.
Varu pakustināt pati savu pakaļu un pārvietoties gan ar kājām, gan ar velo, un ja tālāk vajag tad ar taksi. Un ja pavisam tālu sagribas, tad noīrējam auto. Dzīvojot Rīgas centrā tas ir daudz lētāk, nekā visu gadu maksāt par stāvvietu, un uz darbu iet ar kājām, jo ātrāk ir aiziet, nekā parkoties ārā no stāvvietas. Mašīna ir vajadzīga laukos, kur 30km līdz veikalam, vai ģimenēm ar 2 un vairāk maziem bērniem.
01.06.2014 21:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)