karoč, visi kretīni!
Man jau šķiet, ka atrast Latvijā sakarīgu, godīgu un skaistu meiteni ir neiespējami, tāpēc atvaļinājuma laikā ar draugiem brauksim uz Ukrainu, ja būs laiks tad arī uz Balkānu valstīm.
Pareizi, Štanks. Šie "visas viņas mantkārīgas" puisīši daudzās iepriekšējās diskusijās ir uzsvēruši, ka nesmuku meiteni viņiem nevajag, jo, redz, arī ne-bagāti un ne-brīnumdaiļi puiši drīkstot vēlēties tikai un vienīgi skaistas meitenes.
Bet, redz, ja meitene iedomājas meklēt tikai un vienīgi bagātu puisi, tad gan viņa ir mauka bez jebkāda dvēseles dziļuma.
Ko atstāsi mantojumā? =))
Ja sagadās- tad varbūt kaut kur noskatāmies paseno latviešu kinofilmu "Agrā rūsa". Mans ģenerālais viedoklis: ja Sieviete aiziet pie Vīrieša dēļ mājas, naudas, jahtas, mašīnas... tad Sieviete neko pārāk daudz neatšķiras no prostitūtas.
Man jau šķiet, ka atrast Latvijā sakarīgu, godīgu un skaistu meiteni ir neiespējami, tāpēc atvaļinājuma laikā ar draugiem brauksim uz Ukrainu, ja būs laiks tad arī uz Balkānu valstīm.:D :D Nu redz, vieniga sakariga sieviete - tava mate, jau aiznemta. Palikusas vien neglitas stulbas krapnieces. Ak, tu nabadzins.
Cik īsti vecim Latvijā 25 gadu vecumā būtu jāpelna? =))