Metaforas,Aforismi jeb teicieni kas raksturo juus

Reitings 264
Reģ: 06.01.2014
Luudzu nejauciet attieksmi ar raksturu!
Mans raksturs ir atkariigs no manis-bet mana attieksme-no Jums!
01.06.2014 12:53 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Diena pieder ģimenes ķildām,bet naktī ķildnieks atkal atrod Mīlestību.Jo mīlestība ir lielāka kā vārdu vējš.Un cilvēks zvaigžņotā naktī atspriežas pret palodzi,kļuvis atkal atbildīgs par guļošiem bērniem, dienišķo maizi un sievas miegu, kura atpūšas tepat blakus tik vāja, trausla un nepastāvīga.

Tevi mīlēt nozīmē piedzimt no jauna.Tev mīlestība ir zināmas krāsas mirdzums, ko Tu reizēm pamanīji viņas acīs, un Tu domā, ka to būs tikpat viegli uzturēt kā lampas liesmu. Dažbrīd visvienkāršākajiem vārdiem, liekas, piemīt tāda vara un ir viegli uzturēt mīlestību.

Mīlas skāvienos cilvēks var patverties ar visu savu pagātni, tagadni, nākotni, mīlas skāvieni saliedē cilvēkus.

Tālumā mēs iedomājamies visu citādi.Aizbraucot šķiramies no tuvajiem ar smeldzošu sirdi un ar dīvainu sajūtu, it kā būtu ierakuši zemē kādu dārgumu. (A. de Sent-Ekziperī)

Nepieļaujiet, ka aprunādams un pļāpādams kāds bojā Jums garastāvokli un darba prieku! Atcerieties - lai kritizētu, nav vajadzīgs ne talants, ne gudrība, ne raksturs, ne pašaizliedzība. Nekādām ārējām ietekmēm lai nav par Jums varas, ja viens Jūs pats to nevēlaties! Jūsu dienas ir pārāk vērtīgas, lai tās izšķiestu, cīnoties ar naida, greizsirdības zemiskajiem spēkiem. Sargājiet savu dzīvi no ļaunuma! (Ogs Mandino)
01.06.2014 14:56 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Daudzi no mums domā, ka pasaule ir tāda, kādu mēs to redzam, kaut gan īstenībā pasauli redzam tādu, kādi esam mēs paši.

Nav liela nozīme tavam augumam; ir liela nozīme tavu smadzeņu apjomam; taču vislielākā nozīme ir tavas sirds plašumam. B. C. Forbss

Kā man gribas, lai liepas nebeigtu ziedēt, lieti nebeigtu līt un cilvēki būtu cilvēki… Ojārs Vācietis

Cilvēks ir kā saule: jo vairāk siltuma izstaro, jo spožāk mirdz. Velta Spāre

Kam trūkst egoisma, trūkst arī īpatnējas krāsainības. Oskars Vailds

Ja gribi būt gudrs, iemācies saprātīgi jautāt, uzmanīgi klausīties, mierīgi atbildēt un apklust, kad tev vairāk nav ko teikt. J. Lafatērs

Diezgan daudz sanāca, bet man aforismi ļoti patīk, un šie ir tādi tuvi man. :)
01.06.2014 15:22 |

Reitings 67
Reģ: 27.07.2011
Dievs, dod man vēsu prātu pieņemt visu, ko nespēju ietekmēt, spēku ietekmēt visu, ko spēju un gudrību vienmēr atšķirt vienu no otra.
01.06.2014 15:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par mani noteikti buutu sis-Kas neriskee ,tas nedzer sampaanieti!
Loti patiik-Manaa izpratnee dziive ir ne tikai sveces liesmina vien.Taa ir varena laapa,kura sobriid man ielikta rokaas.Un es gribu ,pirms nodot to taalaak naakamajaam paaudzeem,likt tai liesmot,cik vien iespeejams spozi.(Dzordzs Bernards Sovs)
Man patiik mana viira miilaakais teiciens-Ja tu nevari pateikt par cilveeku neko labu,tad klusee.
01.06.2014 16:17 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Atļaujies riskēt. Ja izdosies - būsi laimīgs, ja neizdosies - būsi gudrāks.
01.06.2014 16:23 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Pie liela spiediena arī no akmeņa var sanākt dimants. :)

D.V, trāpīgs teiciens!
01.06.2014 16:24 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
"Nedrīkst baidīties dzīvot. Nekad."

Šis tik tiešām ir tāds- kuru pirmo reizi izlasot, sapratu, ka ir mans. Nepatīk pārāk spārnoti citāti, šis tāds vienkāršs, neizskaistināts, bet ļoti iedvesmojošs.
01.06.2014 16:26 |

Reitings 121
Reģ: 17.05.2014
Kāda lieliska spēle liktenim ir cilvēka dzīve! Un cik
dīvaini mainās mainoties apstākļiem tie slēptie dzinuļi,
kas nosaka mūsu tieksmes! Šodien mēs mīlam to, ko rīt
neieredzēsim, šodien mēs meklējam to, no kā rīt
vairīsimies. Rīt mums uzdzīs šausmas viena vienīga doma
par to, ko mēs vēlamies šodien.

Neizcel sevi un nepazemo citus. Nav zināms zem kura koka
tava miesa pārvērtīsies pīšļos.

Par katru dzimšanu ir samaksāts ar nāvi, par katru laimi -
ar nelaimi.

Kamdēļ gan ar neizdevušos dzīvi nevar darīt tāpat kā ar
neizdevušos cimdu: izārdīt un adīt no jauna!
01.06.2014 16:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Piniigi par mani-Man laime nesaistaas ar vaardu -daudz!
01.06.2014 16:46 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
I don't have an attitude problem, I have a personality you can't handle.

I am the perfect version of me.

01.06.2014 17:33 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Just because I don't react, doesn't mean I didn't notice.
01.06.2014 17:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits