Man, ideja ar aviizeem un audumu ,liekas loti interesanta,bet tur laikam jaabuut tai "pareizai sajuutai"-sapratnei,kaadas aviizes nemt ,un arii tas pats par audumu!
Esmu bijusi Monterey vienaa loti vecaa kafejnicaa,kur sienas bija izliimeetas ar loti vecaam aviizieem .Visas aviizes bija loti vecas un ar interesantaam fotografijam virsuu un notikumiem-ieskaitot slaveno Al Capone un uttDomaaju, ka ideja ir "kaa maaja"-bet tur ir jaabuut izdomai un es laikam tad to sienu veidotu tikai vienu taadaa stilaa.
Runaajot par audumiem-man loti ,loti patiik lina sienas un esmu redzeejusi Latvijaa vienaa Juurmalas maajaa saadu istabu.Esmu redzeejusi arii sienu ,kas ir no cita auduma-ja kraasas ir labas,kas bija manaa piemeeraa- loti labi pieskanotas paareejam istabas iekaartojumam,tad noteikti to arii var meeginaat...Es pilniigi neorenteejos cenaas.
Es veel iedomaajos ,ka interesants variants buutu viena siena ar veco "Atpuutu"atteeliem,kaut kas liidziigs ,ko es ieliku ,bet varbuut tas saturs var buut -vecie aktieri,modiite ...uttDarbs jau buutu milziigs,dabuut visu ta interesanti kopaa,bet taa siena buutu loti interesanta.