Kosmētiskais remontiņš!

Reitings 49
Reģ: 15.08.2013
Sveikas pēdējā maija dienā! :)

Esmu tikko nosvinējusi savu dzimšanas dienu, un gribu pārmaiņas savā dzīvoklītī - vajag nomainīt vienu sienu, kas ir aplīmēta ar tapetēm. Pirms gadiem vel tās ir aprakstītas

"iedvesmas brīžos'. Lielāka problēma ir tā, ka galīgi nav naudas ne sienas līdzināšanai, ne krāšņām tapetēm, ne darbiniekam, kas visu smuki izdarītu. Tātad - ko varu izdarīt pašas spēkiem par max 10 eiro?
31.05.2014 14:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man, ideja ar aviizeem un audumu ,liekas loti interesanta,bet tur laikam jaabuut tai "pareizai sajuutai"-sapratnei,kaadas aviizes nemt ,un arii tas pats par audumu!
Esmu bijusi Monterey vienaa loti vecaa kafejnicaa,kur sienas bija izliimeetas ar loti vecaam aviizieem .Visas aviizes bija loti vecas un ar interesantaam fotografijam virsuu un notikumiem-ieskaitot slaveno Al Capone un uttDomaaju, ka ideja ir "kaa maaja"-bet tur ir jaabuut izdomai un es laikam tad to sienu veidotu tikai vienu taadaa stilaa.
Runaajot par audumiem-man loti ,loti patiik lina sienas un esmu redzeejusi Latvijaa vienaa Juurmalas maajaa saadu istabu.Esmu redzeejusi arii sienu ,kas ir no cita auduma-ja kraasas ir labas,kas bija manaa piemeeraa- loti labi pieskanotas paareejam istabas iekaartojumam,tad noteikti to arii var meeginaat...Es pilniigi neorenteejos cenaas.
Es veel iedomaajos ,ka interesants variants buutu viena siena ar veco "Atpuutu"atteeliem,kaut kas liidziigs ,ko es ieliku ,bet varbuut tas saturs var buut -vecie aktieri,modiite ...uttDarbs jau buutu milziigs,dabuut visu ta interesanti kopaa,bet taa siena buutu loti interesanta.
31.05.2014 16:28 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Jā nu ļoti smieklīgi, pati tupa bez idejām, bet rej kā tizla kuce!
tieši tā! es vismaz padomu devu!
31.05.2014 16:29 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man, ideja ar aviizeem un audumu ,liekas loti interesanta,bet tur laikam jaabuut tai "pareizai sajuutai"-sapratnei,kaadas aviizes nemt ,un arii tas pats par audumu!
Esmu bijusi Monterey vienaa loti vecaa kafejnicaa,kur sienas bija izliimeetas ar loti vecaam aviizieem .Visas aviizes bija loti vecas un ar interesantaam fotografijam virsuu un notikumiem-ieskaitot slaveno Al Capone un uttDomaaju, ka ideja ir "kaa maaja"-bet tur ir jaabuut izdomai un es laikam tad to sienu veidotu tikai vienu taadaa stilaa.
Nu es jau rakstiju kadu es gribetu. Un zinu ka var pasūtināt ko līdzīgu, bet speciāli manai domai tas ir dārgs prieks. :)
31.05.2014 16:32 |

Reitings 27552
Es veel iedomaajos ,ka interesants variants buutu viena siena ar veco "Atpuutu"atteeliem,kaut kas liidziigs ,ko es ieliku ,bet varbuut tas saturs var buut -vecie aktieri,modiite ...uttDarbs jau buutu milziigs,dabuut visu ta interesanti kopaa,bet taa siena buutu loti interesanta.
+

Man ar vienreiz bija doma par tiem veciem Atpūtas žurnāliem.:0
31.05.2014 16:35 |

Reitings 16208
Skatoties Kubietes ieliktos atteelus ,es veel iedomaajos-noteikti laba doma buutu,ja visa siena buutu ar loti siiku aviizes rakstu, peleeciigs tas papiirs-ne loti balts pamats ,un tad tas melnbaltais lielais atteels-fotograafija virsuu.Seit ellas gleznas nederees noteikti(man ta liekas),bet fotograafija ar pareizo motiivu virsuu noteikti.
Esmu likusi lina audumu uz koka deela ,un tad gleznojusi virsuu-apmeeram iedomaajos ,kaa lins izskataas uz kaada pamata(ja kaada atceraas manu "citplaneetieti ar beerninu" rokaas ,tad taas ir tas darbs)
Lina siena gan vareetu loti daargi varbuut maksaat.Es arii te aizsapnojos,jo pasiem maajaas tuliit buus remontins!
31.05.2014 16:38 |

Reitings 57
Reģ: 07.04.2014
es tādā gadījumā nokrāsotu vecās tapetes,nevis čakarētos ar jaunu līmēšanu.
31.05.2014 16:38 |

Reitings 16208
Man jaaatvainojas autores prieksaa,jo es palaidu garaam to,ka aviizes neinteresee,bet atkal-kaadreiz cilveeks ierauga kaut ko taadu ,ko cits iesaka un peeksni taa ideja iepatiikas...Varbuut kaadai vareetu taa ideja iepatikties ,"atverot" kaadu mazu kafejniicinu...tas buutu loti interesants dizains ...
31.05.2014 16:41 |

Reitings 27552
,bet atkal-kaadreiz cilveeks ierauga kaut ko taadu ,ko cits iesaka un peeksni taa ideja iepatiikas...Varbuut kaadai vareetu taa ideja iepatikties ,"atverot" kaadu mazu kafejniicinu...tas buutu loti interesants dizains ...
+
31.05.2014 16:42 |

Reitings 16208
Man loti patiktu veel taada ideja,ja visa siena taada loti neuzkriitosaa ,peleekaa rakstaa(veel joprojaam teema par aviizi...:D)un tad virsuu kaut kas liidziigs "sketches"-vairaaki atteeli un varbuut tikai balts ar melnu,bet kaut kur buutu taads mazs uzsvarins-vienaa bilde taas buutu sarkanas luupas,citaa varbuut kurpes,cimdi uttNekas loti kraasains ,raibs...
31.05.2014 17:46 |

Reitings 16208
Taas pat vareetu buut bildes ar pavisam neuzkriitosaam kontuuraam,galvenais laik saskan kopskataa...Vienam taa teema veeetu buut okeaana teema,citam varbuut vecpilsetas skati uttMan noteikti patiktu sejas...dazaai noskanojumi -izveeleetos noteikti melnbaltu ar mazu akcentinuutt
31.05.2014 18:06 |

Reitings 16208
Sajaa bildee loti labi var redzeet interesantu sienu,kas veidota saskaniigos tonos uttTas varbuut manai gaumei buutu par daudz,bet noteikti nesaku,ka slikti.Katra zinaa veiksmi!
Man loti patiik riikoties pasai,izdomat visu pasai uttJa arii "noiet skiibi" kaadreiz ,tad otraa dienaa saaku visu no jauna-galvenais -saakt!:)
31.05.2014 18:35 |

Reitings 37
Reģ: 14.02.2009
Man tieši tikko remonti beigušies un palicis vesels rullis ar krāsojamām tapetēm lieks. ATdošu par saprātīgu cenu. :)
31.05.2014 18:41 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
nuuu, cilvekiem, kas ir rradosi, 10eur griesti varetu but super izaicinajums :) nevajag noniecinat velmi, drizak motivet pameginat. ipasi, ja istaba tapat nav perfekta
varbut var meginat ari ar krasu baloniniem? tie nav dargi. un tapeti uz kadas sienas varbut ss.lv kads par brivu vai simbolisku naudinu atdod, parasti remonta laika cilveki noperk drusku par daudz :)
man skiet, tik mazs budzets dod prieku eksperimentet un neraizeties par iznakumu :)
31.05.2014 18:47 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
un krasojot ar baloninu domaju ne visu sienu, bet izmantot kadu prieksmetu, sevi ( :) ) vai ko citu ka trafaretu :)
31.05.2014 18:48 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Pa 10 eiro var salīmēt šādas
31.05.2014 18:50 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Emmanuelle, Tev ir ļoti laba gaumes izjūta ;)
Man iepatikās Tava ideja par skičveida modes zīmējumiem :)
31.05.2014 19:12 |

Reitings 16208
Odrija-paldies!Man veel loti daudz jaastradaa pie taa,lai es buutu apmierinata ar saviem darbiem ,kraasu izveeli utt.
Man parasti ienaak praataa taas idejas ,staigaajot piemeeram pa tirdzinu-es nesen satiku vienu viirieti,kurs paardeva sava teeva (francuuza )gleznu kolekciju ,un tur loti daudz bija tie "sketches"-man tik loti patika,ka es pat iedomajos tagad-varbuut vareetu ko taadu "uzmest" uz lielas kanvas.Mani darbi loti biezi ir taadi "paarstraadati"...Es noteikti piederu pie tiem cilveekiem - vairaak prasaas maz,bet taa loti saskanoti.
Autores variantaa,ja istabina ir maza ,un nav nekas daudz ieksaa,saada siena vareetu buut loti labs akcents,bet ja istabina ir jau loti pilna ar meebeleem utt,tad tas vareetu buut arii pilniigi garaam-varetu likties par raibu.Es iesaku ko pavisam mieriigu uz taas "aviizu sienas "piemeram,vai paviam neitraalas tapetes.Ar taam fotograafijaam var "speeleeties",bet ja to kraasaino tapeti uzliks un nepatiks-tad nebuus vairs tik viegli mainiit...
31.05.2014 19:46 |

Reitings 40
Reģ: 07.02.2013
https://www.youtube.com/watch?v=0X1SuLjnRcI
reku atkrīt darba spēks, vienīgi vajag izveicōgas rokas skolas laboratorijā un stiepli :D nu krāsai kaut ko vajadzēs arī jā :D
bet ja nopietni, tad drīz par 10 eiro pat paēst nevarēs, kur nu vēl sakarīgu remontu uztaisīt :D
01.06.2014 01:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits