Nu tātad, būšu piesaistījusi pēc iespējas vairāk pļāpātāju, pieņemu, ka puse no jums šeit uzspieda, lai izlabotu virsrakstu. Laipni aicinātas! :D
Tā kā no sporta nekā nejēdzu un iepazīties arī negribas- veidoju nakts beztēmu, lai izkratītu visu, kas uz sirds.
Šonakt aizdomājos par Jāņiem- kur svinēt? Kur svinēsiet jūs? Gribās pirmo gadu svinēt kādā publiskajā pasākumā- Cinevillā vai kur tamlīdzīgi. Kāda ir bijusi? Ir tur forši? :)
Es apskatījos to skumjo dziesmu diskusiju, ieslēdzu dažas dziesmas un tik ļoti saskumu. Bāc.. Tagad jādomā ko darīt - miegs nenāk un gruzīties vēl vairāk galīgi negribas.
Man klājas tā, ka diena ar nakti sāk jukt kopā- esmu augšā līdz 3, bet tad līdz 11 guļu. Nav forši, vajadzētu sevi iedzīt atpakaļ ritmā, bet nevaru saņemties :D
Šogad mācīšu vīra radiem Jāņus svinēt - tie būs viņiem pirmie :D
Par lielajiem pasākumiem - vienreiz biju, man nepatika, jo nebija pareizā kompānija. Bet rekomendēju pamēģināt, ja ar pareizajiem draugiem aizbrauktu - svinēšana godam sanāktu!
Man aptuveni kaut kas lidzigs izveidojies, ebt pedejas paris dienas atluztu ap 4iem nakti un tad astonos jau augsa. Man sasoditie kaimini sak troksnot ar urbi jau rita agruma, besi. Un ta jau menesi no vietas.
Mozo, ehhh, tik mīlīgi izklausās :) Super, tad jau drīz vien būs klāt!
Darla- gribu pamēģināt, godīgi sakot, ar ģimeni vai pie kāda mājās... mazliet apnicis, katru gadu viens un tas pats. Tik jāizdomā uz kuru tieši braukt :)
Tad tas bijis nepadevies pavars ar to tavu steiku. Es milu steiku. Steiks ar free kartupeliem un senu merci ahhh jaskrien lidz ledusskapim, saskreja siekalas mute :D
ES rītu toč sagaidīsu, vel neesmu pabeidzis makroekonomiku, viss chrome atvēŗts ar 14tabiem, lai sekotu līdzi ekonomiskajai situācijai valsī un vel tad tikai Angļuvaloda :D bļac..
pirms kāpšanas taksī paklupu un tizli kāju samežģīju. :( ceru, ka tas tik tāds viegls samežģījums un rīt jau nesāpēs.. pagaidām tāda nepatīkama sāpe :(
bdienas priekšā.. :) paaaldies dievam! un tad nedēļa un man atvaļinājums (l)