Es esmu gudrs, pārzinu daudzas jomas, piemēram politiku, futbolu, sportu. Vēl es esmu labsirdīgs un jauks.
Vecīt, ar šīm tavām īpašībām tev ir lielas izredzes dabūt godīgu un jauku meiteni. :)
Ja uzskatīsi, ja meklēsi meiteni kurai interesēs tikai tava mašīna , dzīvoklis un piķis, dabūsi egoistisku izmantotāju, kurai interesēs tavi labumi, nevis tu pats.
Nemaz tik jauks neesi, ja vari nosaukt resnas meitenes par nūģēm, arī apaļīgas meitenes ir pelnījušas mīlestību, tu ar savām augstajām prasībām nevienu nedabūsi!
Ne jau es izvirzu augstas prasības, bet mans penis, respektīvi , ja man nestāv uz visādām kroksēm vai stipri zem vidējā skaistuma skalā, tad neko. Neesmu sieviete, nevaru notēlot orgasmu.
Es neesmu iedomīgs, es vnk esmu godīgs un neliekuļoju, kam man patiktu tādas kā Ingeborgas no Ugunsgrēka vai briļļainas studentes.
Neesmu supermodele, bet arī neesmu nekāds briesmonis, esmu jauka, pievilcīga meitene, bet nezinu, kura normāla meitene ar tevi ietu vai draudzētos, jo tev ļoti riebīgs raksturs!
Sāc ar bildes nomainīšanu!
Ja Tu būtu kaut līdzīgs bildē redzamajam tipāžam,tad šeit neuzdotu tik stulbus jautājumus un meiteni varētu atrast bez zāles palīdzības!! Tā lūk!!